Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen az a pdtdi BKD motorkód...

Milyen az a pdtdi BKD motorkód? 2.0 eseknél szokták odaírni ,hogy BKD motorkód. Az jó vagy rossz ?

Figyelt kérdés

2023. febr. 25. 11:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Elméletileg azokban nincs DPF, de a 2.0 pd-nél szinte mindegy melyik motorkód, ennyi idősen zsákbamacska mind, ha tudsz még hozzá tenni egy kicsit akkor nézz inkább egy cr-t.
2023. febr. 25. 11:36
 2/13 A kérdező kommentje:

és az 1.9 pd? az valamivel jobb?

és mi az a DPF ?

Köszönöm a normális választ !

2023. febr. 25. 11:38
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Az 1.9pd beváltabb, ellenben nekem az első ami eszembe jut róluk hogy majdnem az összesen volt már valami háborús chip, és a tulajok előszeretettel kihasználták a híres tartósságát, ha találsz egy megvigyázott példányt (amihez sok türelmet és szerencsét kívánok) az viszont biztosan tuti lesz.
2023. febr. 25. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Azért írják oda, mert a PDTD-ik rákfenéje a befecskendező, de abból is a Siemensekkel volt gond, így a vevők inkább a Bosch-al szereltet keresik, ami sokkal jobban bírja, és felújítható, nem úgy mint azelőbbi. 1.9-est meg csak Bosch-al szerelték, azért nem akkora lutri.

[link]

2023. febr. 25. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Nekem 2.0 BMN volt. Siemens elemesek szerintem már nem nagyon futnak, mert nagyon hamar beszartak, és gariban cserélték continentalra ha jól emlékszem. Nekem semmi gondom nem volt a befecskendezőkkel és az autót 400000 km feletti futással adtam el. Ebből az utolsó 80-90ezret raktam bele én. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajtókaros volt az autó, az előző tulaj úgy vette. De szerintem az valami user error lehetett, mert az az 1.9-esek egy részénél volt típushiba (szakadó hajtókarcsavarok).

A motor újra lett építve, de a hengerfej és a többi segédberendezés az eredeti azóta is.

2023. febr. 25. 12:20
 6/13 A kérdező kommentje:
akkor az 1.9pd jobb mint a 2.0 pd?
2023. febr. 25. 17:35
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
1.9 és 2.0 esetén is voltak jobb és rosszabb szériák. Rákerestem, hogy a BKD melyikbe tartozik. Megveheted, ha jó állapotban van. Diagnosztikára azért vidd el, mielőtt megvennéd! Lendkerék, turbo legyen csendben. PD elemek korrekciós értékei legyenek határon belül! Nem a világ vége, ha valami baja van, csak ne legyen eltitkolva, és úgy legyen az ára meghatározva.
2023. febr. 25. 18:13
 8/13 A kérdező kommentje:
de hogy tudok egy autót még megvétel előtt elvinni egy ilyen átvizsgálásra? egy ismeretlen városban vagy hogy? ha pl a tulaj nem akar ezzel szenvedni?
2023. febr. 25. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Vannak mobil autóvizsgálók, akik megnézik neked a helyszínen.
2023. febr. 25. 19:54
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2023. febr. 25. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!