Milyen az a pdtdi BKD motorkód? 2.0 eseknél szokták odaírni ,hogy BKD motorkód. Az jó vagy rossz ?
és az 1.9 pd? az valamivel jobb?
és mi az a DPF ?
Köszönöm a normális választ !
Azért írják oda, mert a PDTD-ik rákfenéje a befecskendező, de abból is a Siemensekkel volt gond, így a vevők inkább a Bosch-al szereltet keresik, ami sokkal jobban bírja, és felújítható, nem úgy mint azelőbbi. 1.9-est meg csak Bosch-al szerelték, azért nem akkora lutri.
Nekem 2.0 BMN volt. Siemens elemesek szerintem már nem nagyon futnak, mert nagyon hamar beszartak, és gariban cserélték continentalra ha jól emlékszem. Nekem semmi gondom nem volt a befecskendezőkkel és az autót 400000 km feletti futással adtam el. Ebből az utolsó 80-90ezret raktam bele én. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajtókaros volt az autó, az előző tulaj úgy vette. De szerintem az valami user error lehetett, mert az az 1.9-esek egy részénél volt típushiba (szakadó hajtókarcsavarok).
A motor újra lett építve, de a hengerfej és a többi segédberendezés az eredeti azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!