Toyotákat miért nem látni a szerelőknél?
Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 22:09
1/28 anonim válasza:
Én ma láttam két Yarist is pont a szerelomnel. Nem tudom mire alapozod.. Ismersz minden szerelőt az országban?
2/28 anonim válasza:
Mert egy borzasztó minimális mennyiségű minta alapján hibásan általánosítottál.
3/28 anonim válasza:
mert ezek nem európai csoda járgányok
4/28 anonim válasza:
A Toyota is pusztul, mint a többi.
5/28 anonim válasza:
Vannak jó, megbízható modelljeik, de ugye te sem gondoltad komolyan hogy immúnisak bármilyen meghibásodásra, sérülésre, elhasználódásra is?
6/28 anonim válasza:
hasonlóan használva és szervizelve egy toyota pl corrola akkor is indul és gurul amikor a többi már nem
7/28 anonim válasza:
Nyilván toyota fankodást vagy vitát akar indítani, de a legmegnyugtatóbb válasz, hogy az emberek többsége unalmában nem a szerelőnél üldögél, ha meg túl gyakran jár oda, akkor maga is xarul váalsztott autót....
8/28 anonim válasza:
Kisszivem, majd nezz be egyszer a keritesen keresztul barmelyik Toyota marka- vagy szakszervizbe. Sugok: tele vannak az allasok. Miert? Mert hibatlan, gondozasmentesen hasznalhato auto nincs. Van amit kicsit kevesebbet kell nem-tervezetten javittatni, van amit tobbet. 20 eve Toyotam van, hidd el nekem, koltottem szervizre. Az az egy biztos, hogy soha az ut szelen nem hagyott meg egyik se.
9/28 anonim válasza:
Mert ha a népautó-konszern szervizeibe viszed a Golf TDI-t akkor ott nyilván nem lesz Toyota.
10/28 anonim válasza:
1.9es passatot se látni szerelőknél, de utcán annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!