Miért nem tiltják be hogy egy autóban csak egy ember utazik?
Az autózást teljesen át kellene reformálni a környezetvédelem jegyében.
Be kellene tiltani, hogy egy ember használjon egy autót. Mindig úgy kellene összelogisztikázni az utazást, hogy egy autóban minimum 3 ember üljön. Így rendkívüli mértékben lecsökkenne a városokban a leveő- és hangszennyezés, és üzemanyag is jóval kevesebb fogyna.
Az a közöm, hogy én is, a gyerekeim is, és majd az unokáim is ezen a bolygón fognak élni, és minden apró dolgot meg kell tenni, hogy kevésbé szennyezzük a földet.
Pont az ilyen szokások és az emberek elkényelmesedése miatt tartunk ott ahol.
Persze az ipar még nagyobb szerepet játszik ebben, de a magánszemélyeknek is óriási a felelősségvállalásuk. És ezt sokan nem látják be, te sem.
#35 annyi valóságérzékelése van a kérdezőnek mint aki a szobáját sem hagyta el soha. :D :D :D
Ha meló közben elfogy valami segédanyagom akkor szerinte ne szaladjak el a festékboltba ami kocsival 20 perc hanem majd munkaidőn kívül eltaxizom érte, vagy elbuszozok 2 óra alatt.. ja de akkor már zárva. :D
Azzal én sem értek egyet hogy a 300 méterre levő tescoba a szomszédaim, vagy az utcavégi játszótérre is mind kocsival mennek le MINDIG, gyalog egyikük sem hagyja el a házat soha..
Annyira vicces mikor nem vagytok képesek értelmezni a mondandómat.
#35 világosan leírtam, hogy munkaügyekre nem vonatkozna ez a korlátozás.
A munkábajárást meg céges gyűjtőbuszokkal kellene megoldani elsősorban, nyilván itt is lennének esetek amikor ez nem megoldható.
#33 nem tudom honnan vetted ezeket az irdatlan nagy baromságokat. Felnőtt ember vagyok, én tartom el egyedül a családomat a vállalkozásommal. Van két gyerekem. És egy régi nyomógombos telefont használok, illetve próbálom az ökológiai lábnyomunkat a minimálisra csökkenteni.
Heti 1x vásárolunk, akkor is csak a szükséges dolgokat, a helyek 99%-hoz gyalog, vagy tömegközlekedéssel megyünk, az autót nagyon ritkán vesszük elő.
Céges gyűjtőbusz, aha.
Ha nem itthon melózok, akkor egy kis manufaktúrába dolgozok be, maximális létszám esetén vagyunk benn négyen, amúgy van hogy ketten, vagy hárman.
Majd szólok a főninek hogy helló VEGYÉL és tarts fenn, üzemeltess egy munkásjáratot 3 bejárós emberre. :D :D
Annyi kapcsolatod van a valósággal, mint a halaimnak, akik sose jártak a szobai akváriumon kívül. :D :D :D
Szerintem azokat kéne betiltani akiknek egynél több gyereke van!
Mert szennyezik a környezetet, felzabálnak mindent, szarnak.
Már az egy puja is nagyon necces, és több mint kellene de kettő...
Egyiket el kellene altatni, főleg mert apu mentálisan sérült, és a lárvái is azok lesznek.
Amúgy honnan lenne ilyennek gyereke? ennyire karótnyelt hülye nőt se tud szerezni. :D :D :D
Te magad sem tudod értelmezni mit írsz. :D :D
Szóval ha Bélabácsi ki szeretne nézni az Ötös útra egy prostituálthoz egy gyors fújatásra, akkor a családját, vagy a kollégáit kellene magávalvinni? vagy az munkaügynek minősülne?
Én arra lennék kíváncsi hogy ezt hogyan ellenőriznéd? bemondásra?
Amúgy meg semmi közöd hozzá hogy ha nekem kedvem van elmenni csak szimplán csavarogni a hobbiautómmal. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!