Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tiltják be hogy egy...

Miért nem tiltják be hogy egy autóban csak egy ember utazik?

Figyelt kérdés

Az autózást teljesen át kellene reformálni a környezetvédelem jegyében.

Be kellene tiltani, hogy egy ember használjon egy autót. Mindig úgy kellene összelogisztikázni az utazást, hogy egy autóban minimum 3 ember üljön. Így rendkívüli mértékben lecsökkenne a városokban a leveő- és hangszennyezés, és üzemanyag is jóval kevesebb fogyna.

2023. febr. 22. 15:08
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Az a közöm, hogy én is, a gyerekeim is, és majd az unokáim is ezen a bolygón fognak élni, és minden apró dolgot meg kell tenni, hogy kevésbé szennyezzük a földet.

Pont az ilyen szokások és az emberek elkényelmesedése miatt tartunk ott ahol.

Persze az ipar még nagyobb szerepet játszik ebben, de a magánszemélyeknek is óriási a felelősségvállalásuk. És ezt sokan nem látják be, te sem.

2023. febr. 23. 10:02
 32/57 anonim ***** válasza:
93%
Tehát nekem most 20 perc kocsival, 1:20 lenne busszal, csak én járok a környékről dolgozni. Mit csináljak? Kifizeted azt a 4x utazási időt nekem? Ki finanszírozná, hogy 4x annyi ideig nem termelek hasznot?
2023. febr. 23. 10:13
 33/57 anonim ***** válasza:
93%

#35 annyi valóságérzékelése van a kérdezőnek mint aki a szobáját sem hagyta el soha. :D :D :D

Ha meló közben elfogy valami segédanyagom akkor szerinte ne szaladjak el a festékboltba ami kocsival 20 perc hanem majd munkaidőn kívül eltaxizom érte, vagy elbuszozok 2 óra alatt.. ja de akkor már zárva. :D

Azzal én sem értek egyet hogy a 300 méterre levő tescoba a szomszédaim, vagy az utcavégi játszótérre is mind kocsival mennek le MINDIG, gyalog egyikük sem hagyja el a házat soha..

2023. febr. 23. 10:21
 34/57 anonim ***** válasza:
94%
a kérdező olyan vallási fanatikus aki istent egy gagyi képmutató zöld szektára cserélte
2023. febr. 23. 10:44
 35/57 anonim ***** válasza:
36%
#36 egymondatos tűpontos. :D
2023. febr. 23. 10:52
 36/57 A kérdező kommentje:

Annyira vicces mikor nem vagytok képesek értelmezni a mondandómat.

#35 világosan leírtam, hogy munkaügyekre nem vonatkozna ez a korlátozás.

A munkábajárást meg céges gyűjtőbuszokkal kellene megoldani elsősorban, nyilván itt is lennének esetek amikor ez nem megoldható.

#33 nem tudom honnan vetted ezeket az irdatlan nagy baromságokat. Felnőtt ember vagyok, én tartom el egyedül a családomat a vállalkozásommal. Van két gyerekem. És egy régi nyomógombos telefont használok, illetve próbálom az ökológiai lábnyomunkat a minimálisra csökkenteni.

Heti 1x vásárolunk, akkor is csak a szükséges dolgokat, a helyek 99%-hoz gyalog, vagy tömegközlekedéssel megyünk, az autót nagyon ritkán vesszük elő.

2023. febr. 23. 11:05
 37/57 anonim ***** válasza:
44%

Céges gyűjtőbusz, aha.

Ha nem itthon melózok, akkor egy kis manufaktúrába dolgozok be, maximális létszám esetén vagyunk benn négyen, amúgy van hogy ketten, vagy hárman.

Majd szólok a főninek hogy helló VEGYÉL és tarts fenn, üzemeltess egy munkásjáratot 3 bejárós emberre. :D :D

Annyi kapcsolatod van a valósággal, mint a halaimnak, akik sose jártak a szobai akváriumon kívül. :D :D :D

2023. febr. 23. 11:13
 38/57 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem azokat kéne betiltani akiknek egynél több gyereke van!

Mert szennyezik a környezetet, felzabálnak mindent, szarnak.

Már az egy puja is nagyon necces, és több mint kellene de kettő...

Egyiket el kellene altatni, főleg mert apu mentálisan sérült, és a lárvái is azok lesznek.

Amúgy honnan lenne ilyennek gyereke? ennyire karótnyelt hülye nőt se tud szerezni. :D :D :D

2023. febr. 23. 11:15
 39/57 A kérdező kommentje:
Nagyon primitívek vagytok, képtelenek vagytok használni az agyatokat. MINT ÍRTAM a céges buszjárat sem minden esetben megoldható, ilyenkor természetesen emgengedett az egyedüli kocsihasználat. Csókolom, értelmezni kéne mit írok.
2023. febr. 23. 11:23
 40/57 anonim ***** válasza:
76%

Te magad sem tudod értelmezni mit írsz. :D :D

Szóval ha Bélabácsi ki szeretne nézni az Ötös útra egy prostituálthoz egy gyors fújatásra, akkor a családját, vagy a kollégáit kellene magávalvinni? vagy az munkaügynek minősülne?

Én arra lennék kíváncsi hogy ezt hogyan ellenőriznéd? bemondásra?

Amúgy meg semmi közöd hozzá hogy ha nekem kedvem van elmenni csak szimplán csavarogni a hobbiautómmal. :D :D

2023. febr. 23. 11:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!