Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tiltják be hogy egy...

Miért nem tiltják be hogy egy autóban csak egy ember utazik?

Figyelt kérdés

Az autózást teljesen át kellene reformálni a környezetvédelem jegyében.

Be kellene tiltani, hogy egy ember használjon egy autót. Mindig úgy kellene összelogisztikázni az utazást, hogy egy autóban minimum 3 ember üljön. Így rendkívüli mértékben lecsökkenne a városokban a leveő- és hangszennyezés, és üzemanyag is jóval kevesebb fogyna.

2023. febr. 22. 15:08
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
6%
20: Ha bejönne egy ilyen szabályozás, a cégeknek kell a munkavállalóikról gondoskodni, (ez nyugaton jelenleg is egy alapvető gondolkozás, ami Magyarországon nem igen létezik) Hiszen nem kötelességed a saját autóddal megoldanod a a munkábajárást, ez neked csak egy kényelmi döntés.
2023. febr. 22. 18:28
 22/57 anonim ***** válasza:
Én azt tiltanám meg hogy alacsony hatalmas autót vegyen.
2023. febr. 22. 19:43
 23/57 A kérdező kommentje:
#20 home office, vagy céges buszjárat.
2023. febr. 22. 21:51
 24/57 anonim ***** válasza:
80%

Ez csak a szokásos 11 éves "tilcsukbe" hülyegyerek. :D :D :D

El kell szaladnom 2 kerülettel odább délután egy könyvért mert kell a jófogásról, meg vennem kell mittudomén egy pulóvert.

Kiafaxomat kéne felhívni szerinted délután kettőkor, te retardált hogy "figyi gyere velem..."

Ja, és hogy jönne ide? :D :D :D

Minimum hárman.. jó, van autóm ami gyakorlatilag KETTŐ személyes :D :D :D

2023. febr. 22. 21:54
 25/57 anonim ***** válasza:
90%
Te vagy az Gelgely?
2023. febr. 22. 22:10
 26/57 anonim ***** válasza:
70%
Kovács Gergely?
2023. febr. 22. 22:14
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem a hanukagergely lesz az. :D
2023. febr. 22. 22:22
 28/57 A kérdező kommentje:

#24 kerületről beszélsz, szóval gondolom valami nagyvárosban élsz. Hallottál már olyanról hogy tömegközlekedés? És olyanról hogy Taxi? Jó időben bicikli, roller?

Pont az ilyenek miatt írtam ki a kérdést, aki a szomszéd sarkon lévő boltba is autóval megy :D

Tényleg ennyire az autótól függsz, hogy abszolút képtelen vagy más lehetőségre gondolni?

2023. febr. 23. 08:03
 29/57 anonim ***** válasza:
37%

#29 jah, kocsival elszaladok ebédidőben két kerülettel odébb, 30-40 perc. busszal meg 3,5 óra, mire visszaérek vége is a napnak, az elcseszett időmet meg te fizeted ki majd gondolom. :D

Taxi, persze. Majd húszezerért vitetem magam oda vissza, hát te teljesen hülye vagy.

Nem tudom mit fáj neked ott a kis zsákfaludban hogy emberek autóval közlekednek. :D :D :D

2023. febr. 23. 09:47
 30/57 anonim ***** válasza:
93%

Mi közöd van hozzá hogy ki hogyan éli az életét?

Mert neked nincsen? :D

2023. febr. 23. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!