Miért nem tiltják be hogy egy autóban csak egy ember utazik?
Az autózást teljesen át kellene reformálni a környezetvédelem jegyében.
Be kellene tiltani, hogy egy ember használjon egy autót. Mindig úgy kellene összelogisztikázni az utazást, hogy egy autóban minimum 3 ember üljön. Így rendkívüli mértékben lecsökkenne a városokban a leveő- és hangszennyezés, és üzemanyag is jóval kevesebb fogyna.
Ez csak a szokásos 11 éves "tilcsukbe" hülyegyerek. :D :D :D
El kell szaladnom 2 kerülettel odább délután egy könyvért mert kell a jófogásról, meg vennem kell mittudomén egy pulóvert.
Kiafaxomat kéne felhívni szerinted délután kettőkor, te retardált hogy "figyi gyere velem..."
Ja, és hogy jönne ide? :D :D :D
Minimum hárman.. jó, van autóm ami gyakorlatilag KETTŐ személyes :D :D :D
#24 kerületről beszélsz, szóval gondolom valami nagyvárosban élsz. Hallottál már olyanról hogy tömegközlekedés? És olyanról hogy Taxi? Jó időben bicikli, roller?
Pont az ilyenek miatt írtam ki a kérdést, aki a szomszéd sarkon lévő boltba is autóval megy :D
Tényleg ennyire az autótól függsz, hogy abszolút képtelen vagy más lehetőségre gondolni?
#29 jah, kocsival elszaladok ebédidőben két kerülettel odébb, 30-40 perc. busszal meg 3,5 óra, mire visszaérek vége is a napnak, az elcseszett időmet meg te fizeted ki majd gondolom. :D
Taxi, persze. Majd húszezerért vitetem magam oda vissza, hát te teljesen hülye vagy.
Nem tudom mit fáj neked ott a kis zsákfaludban hogy emberek autóval közlekednek. :D :D :D
Mi közöd van hozzá hogy ki hogyan éli az életét?
Mert neked nincsen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!