Mit ajánlotok első autónak?
Szeretnék jövőre autót venni, és már most el akarok kezdeni rá spórolni (diák vagyok). Kb 2 000 000-ért max. Mit ajánlotok? Benzines autón tanultam (egy nem túl régi kisebb Skoda Fábián). Első autónak mi lenne jó? Melyik márkák megbízhatóak? Városi használatra lenne:) egy kicsi nőies kocsit szeretnék.
Eddig ezeket néztem:
Ford KA 1.2 (2012-estől)
Fiat Punto II 1.2 easy vagy pop (2012-estől)
Hyundai I10 1.1 (2012-estől)
19L
Nem akarok belecsiripelni az anyagi helyzetedbe, de inkább valami régebbi járgányt nézz, jóval olcsóbban, nem az ár fogja meghatározni a minőséget.
Ezek a 2005 utáni fűnyírómotoros autók elég pénznyelőek mind.
Főleg első verdának nézz valami olcsót, volt itt kb 1 éve egy hasonló korú leányzó, 350-ért vett tőlem egyet, azóta boldogan használja hiba nélkül(apukájával együtt...mert neki behalt az övé)
Akartak újabbat venni, de most eszük ágában sincs.
Lakatosként dolgozok.
Fiat Puntot meg FosKát is hegesztettem már ki. Ha jobban utána nézek a telefonomban biztos találnék még képet róluk. A mosás hiánya miatt hajlamosak atomjaikra rohadni. Ha tisztán van tartva, akkor tovább bírják.
Motorikusan nem ismerem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!