Mit ajánlotok első autónak?
Figyelt kérdés
Szeretnék jövőre autót venni, és már most el akarok kezdeni rá spórolni (diák vagyok). Kb 2 000 000-ért max. Mit ajánlotok? Benzines autón tanultam (egy nem túl régi kisebb Skoda Fábián). Első autónak mi lenne jó? Melyik márkák megbízhatóak? Városi használatra lenne:) egy kicsi nőies kocsit szeretnék.
Eddig ezeket néztem:
Ford KA 1.2 (2012-estől)
Fiat Punto II 1.2 easy vagy pop (2012-estől)
Hyundai I10 1.1 (2012-estől)
19L
2023. febr. 21. 21:17
1/19 anonim válasza:
Hát ezek közül a Hyundai-t. De szerintem nézd meg a Toyota Yarist. Én, ha 19L lennék, akkor biztosan azt vennék városba.
2/19 anonim válasza:
Nemtudom mennyire voltál megbarátkozva a tanulóautóddal, de nem gondolkodtál el Fabián? Én a helyedben körbenéznék a fabiák között. Megbízható kis autók. Valamivel ugyan nagyobbak, mint az általad itt felsoroltak, de ha ezen tanultál vezetni, akkor tudod, érzed a méreteit és az sosem gond, ha van hova pakolni a kocsiba.
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Már nézem is:) tetszik, szép kisautó:) Hányas évtől érdemes nézni kocsit?
2023. febr. 21. 21:35
4/19 A kérdező kommentje:
De, nagyon nagyon tetszett amin tanultam! Minden ment vele elsőre, úgyhogy, köszi azt is nézem! Remélem kicsit esik az ára jövőre:D csak ennyi tart vissza tőle
2023. febr. 21. 21:36
5/19 anonim válasza:
Már az első generációs Yaris is jó lenne neked az 1 literes motorral. Az a motor egyébként kifejezetten jól sikerült. Bár egyébként is kifejezetten megbízható autók a Toyoták. 1-1,2 körül már egész jókat kapsz belőle, és a célnak is tökéletesen megfelelő.
6/19 anonim válasza:
Hmm, adom a Yarist és a Fabiát is. Mindkettő jó választás. Csak nem egy kategória a kettő, így a Fabia valóban drágább, ahogy írtad is. Gondold át, hogy kell-e a kicsit nagyobb hely (főleg kombiban, ahol már egy nyaralásra is simán bepakolsz), kicsit nagyobb komfort? Ha igen, akkor fabia, ha nem, akkor yaris.
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Igen pont ezen filózok most! :D szép kocsik, hát igen, ideje spórolni. Jöhetnek még a kommentek! Kombitol ici-picit félek, hogy túl nagy esetleg.
2023. febr. 21. 21:58
8/19 anonim válasza:
Csak hogy a kombi és nem kombi méretbeli különbségét is tisztábban lásd (konkrétan egy 2015-ös fabia méreteit vettem), a kombi 26 centivel hoszabb a sima hatchbacknél, ami (szerintem) nem sok.
9/19 A kérdező kommentje:
Uh ez tényleg nem sok! Köszi. Akkor ezeket is nézhetem.
2023. febr. 21. 22:15
10/19 anonim válasza:
kát meg a puttót azonnal engedd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!