Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem ultraciki,...

Csak szerintem ultraciki, hogy szinte a világon mindenhol a sportos, tuningolt, menő autó turbós benzines, míg mifelénk, az számít menőnek, tuningnak és sportosnak, ha a kocsi DÍZEL?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 13:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
76%
Szombathelyről sokan járnak át dolgozni Ausztriába és egy dízeles autó gazdaságosabb és dinamikusabb autópályán / autóúton mint egy benzines.
2023. márc. 6. 18:18
 22/32 anonim ***** válasza:
A ciki az amikor dől a korom egy chippelt tdi-ből. Alapvetően a fogyasztás tuti döntő kérdés itt, mivel egy nagy dízel sem fog annyit enni, mint egy sima 1.6 benzin. A nyomaték meg alapból egy nagyon jó dolog. Hianyolom is a jelenlegi szívó benzinesből...
2023. márc. 7. 15:55
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
Assszondja a huszonegyes hogy dinamikusabb... muhhaha :D :D
2023. márc. 7. 16:47
 24/32 A kérdező kommentje:
21-es: erre én is gondoltam, lehet ezért.
2023. márc. 9. 18:34
 25/32 anonim válasza:
47%

„egy dízeles autó gazdaságosabb és dinamikusabb autópályán / autóúton mint egy benzines.“

Kórházban majd visszafizetitek a megspórolt pénzt.

Csak az a baj, hogy a környezetetek is fizetni fog érte.

Majdnem 180.000 részecske jut a levegő egy köbcentiméterére a kocsi utasterében egy dízel mögött haladva.

Immunrendszer károsodás, rák, fokozott szívinfarktust kockázat. És akkor a nitrogénoxidokról még nem is beszéltünk, ami kimondottan dízel specifikus szennyezés. Bár pm2.5-ben sem képes még egy euro6 sem feljönni egy 15 éves benzines szintjére sem…

2023. márc. 15. 01:33
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy jó állapotú pollenszűrővel rendelkező autóban ülve nem olyan egy dízeles autó mögött haladni, mintha a kipufogóját szopkodnád. Autópályán meg észre sem veszed, mert a menetszél, követési távolság miatt alig jut valami kipufogógáz a mögötte haladónak.

Persze vannak borzalmas állapotú olajkályhák, amiken rendszám van és városi utakon futkorásznak, azokat én is betiltanám, vagy visszavezetném az kipufogójukat az utastérbe, hogy szívjad csak barom, ha ilyennel kell járnod.

2023. márc. 15. 02:17
 27/32 A kérdező kommentje:
Most láttam egy ez dízel te k.va feliratos rohadt küszöbös mk1-es ford focust, azt hiszem ez a város nem tud már tovább süllyedni. Nyugat királynője… jó vicc ;)
2023. ápr. 26. 16:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hány éves vagy?
2023. ápr. 26. 16:33
 29/32 A kérdező kommentje:
Haha, ma voltunk pesten, egész úton normális kocsik voltak csak, ahogy aztán a szhely táblához értünk, azonnal 2 füstölokádó 4-es golf bejött elénk a körgyűrűn mind 2-ben 18 éves egyén ült
2023. ápr. 29. 19:44
 30/32 A kérdező kommentje:
Most nem mondhatom hogy nincs mihez viszonyítani egy 450km-es út után
2023. ápr. 29. 19:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!