Csak szerintem ultraciki, hogy szinte a világon mindenhol a sportos, tuningolt, menő autó turbós benzines, míg mifelénk, az számít menőnek, tuningnak és sportosnak, ha a kocsi DÍZEL?
Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 13:07
11/32 A kérdező kommentje:
10-es: akkor ezek szerint nem mindenhol ugyanilyen az arány.
2023. febr. 21. 15:28
12/32 A kérdező kommentje:
De hogy szombathelyen 80%-nak dízele van az tuti!
2023. febr. 21. 15:31
13/32 anonim válasza:
#12 És attól menő? Én azt hittem, a ritkább a menő. Meg amúgy továbbra is áll a kérdés, hogy minek nézegeted, kinek mivel megy a kocsija? :D Legalább nem fog a sarki benzinkutadon elfogyni a benzin. :)
15/32 anonim válasza:
Szerintem már évek óta nálunk sem számít "menőnek" a dízel.
16/32 anonim válasza:
Kinek mi a menő. Mivel a régebbi dízel autókat relatív kis összegből, jól lehet tunningolni, gondolok itt akár 40-50% teljesítmény növekedésre,így a nagy átlagnak erre van inkább pénze ez van többségbe, ebből látsz többet. Ez szerintem teljesen személyes preferencia. Van akinek a pénz nem akadály még is egy kormoló 520d-vel csapatja, van aki meg egy ízlésesen tunningolt supra mk4-el és van aki egy elegáns Aston Martin DB9-el.
17/32 anonim válasza:
Miért pont Szombathelyre írtad ezt?
18/32 A kérdező kommentje:
Mert itt ez a divat. Kis túlzással itt a biciklit is 1.9 TDI hajtja.
2023. márc. 1. 23:04
19/32 anonim válasza:
Nagyon ráérhetsz, ha minden autót megnéztél egy majd' 80 ezres városban. Szerintem inkább ez a ciki, de nagyon. Mit érdekel és mi közöd ahhoz, hogy kinek milyen autója van? Az meg nettó butaság, hogy ez alapján azt mondod, hogy "a világon". Ne haragudj, tudom, az internet anonim, de van egy értelmi szint, ami alatt nem reklámozzuk hiányosságainkat, hanem csendben maradunk.
20/32 anonim válasza:
Hát nekem pl. jobban bejönnek a nagy dög bálna szedánok, mint a pici sportkocsik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!