Mi szükséges? Többi lent
Figyelt kérdés
Meg kezdő vagyok de mennyire szükséges egy 50ccmes motorhoz egy egész motoros ruházat?Ugy értem kabát, nadrág,csizma, kesztyű.2023. febr. 18. 00:48
1/3 anonim válasza:
50-essel is tudsz akkorát esni mint egy nagymotorral, vagy ugyanúgy kihajtanak eléd autóval aztán repülsz át a motorháztetőn. Szóval hasznos tud lenni, én hordok is, és azon felül,hogy hasznos,nekem tetszik is a viselet.
2/3 anonim válasza:
Néző pont kérdése. De inkább legyen. Nekem 125-ös sem volt. Persze ez az én felelősségem.
3/3 anonim válasza:
Sisakon kívül semmi nem szükséges bármilyen motorra, csak ajánlott.
Azt te mérlegeld hogy neked megéri e. Használtan egész olcsón talász ruhákat, az is több mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!