Mennyiért lehet eladni egy Opel Astra F Sedant?
22 éves, Motorikusan és futóművileg jó állapotban 280 ezer km van benne
Karosszéria megcsináltatva, ahol rozsdás volt
amúgy a korának megfelelő állapotban kissé viseltes.
2025-ig műszakiztatva
Köszi
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy bontóban mennyit adnak egy ilyenért?
Még a nagy áremelkedés előtt adtam el egy 1.4-eset jó állapotban 200-ért (300-ért hirdettem és ért szerintem 250-et, addig mentem volna le, de egyéb okokból szartam arra az 50 ezerre, így ment el 200-ért). Jelenleg szerintem 300-350 körül lehet a reális érte. Talán 400 ezer, ha igazán jó állapotban van.
Bontó mennyit ad érte? Barátom, te melyik világban élsz? Neked kell fizetni. :D Az egy szolgáltatás, a szolgáltatásért fizetni kell, ahogy a fodrász sem fizet azért, hogy levághassa a hajadat.
"bontóban mennyit adnak egy ilyenért?"
#1 vagyok
Ez szerintem bontótól függ, van ahol ingyen átveszik, van ahol felvásárolják, és adnak érte, de ezért szerintem nem sokat, tele vannak a bontók F Astrával, jelenleg túlkínálat van az alkatrészeikből. De azt írod, hogy 2025-ig van műszakija, vagyis max 1 hónapja vizsgázott. Egy friss műszakis autót, ha üzemképes, nem törött, szerintem kár bontóba vinni, akármilyen állapotban is van.
Egyáltalán nem egy ócska szr
Érdekelt. ennyi! Nem kell mindent túl lihegni!
Aki majd megveszi még szakemberrel is átnézetheti.
Nyugi van!
Arra számíts,hogy 99%-ban nem idén barnultak jelentkeznek rá, szóval pl a tágulásit zárd le jól, nehogy olajat ötsenek bele, meg számíthaszt rá,hogy 2 hét múlva reklamálnak valamiért.
Nem tudom most mennyire kapós,de 5 éve ismerősnek már hírdetésfeladás közben elkezdett csörögni a telefonja,pedig még a képeket se töltötte fel a hahura. Neppereknek van valami beállítás,hogy jelez,ha keresett autót hírdetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!