1/7 anonim válasza:
Ez egy szinte új gyertya, még semmi nem látszik rajta.
2/7 anonim válasza:
Legalább tolj bele egy 1000km-t, akkor többet lehetne tudni.
3/7 A kérdező kommentje:
Ok, de mivan ha kevesel?
Csak mert nem merem így húzni neki jobban, nehogy szoruljon magas fordulaton, értitek 🤷
Btw a setup:
S6 77 Bigrace
24 PWK 120 fő, 50 alapjárati
powerjet off
Stage6 Sportlégszűrő
Vrezo 77-re tervezve
Malossi MHR főtengely
V-Force 3
2023. febr. 17. 09:06
4/7 anonim válasza:
Kép alapján semmi baj a gyertyával, de fordítsd már le nekem légyszi, mit értesz azalatt hogy kevesel, meg hogy nehogy szoruljon magas fokozaton? Szerelőként nekem ez így kínai, de lehet nem jó tájszólást beszélek
5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen
Kevesel: kevés benzint kap a levegőhöz képest(nem megfelelő levegő/benzin arány) angolul (lean)
Megszorul: szintén keveseléssel függ össze, kisebb a kenés, több hő képződik ezáltal megszurulhat a dugó (túl kicsi a főfúvóka pl.)
2023. febr. 20. 14:44
6/7 anonim válasza:
Szerintem ezeket tanuld újra.
Vagyis normálisan.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Leírnád pontosan akkor hogy szerinted mit jelentenek?
2023. febr. 27. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!