Miért van rajta fényvisszaverő prizma?
1:40-től jól kivehető. Néztem esti videókat is, nem világít, csak visszaveri a fényt. Mi értelme, mi a gyakorlati haszna?
Amerikai az autó, te észlény. Ott alapfelszereltség a prizma vagy a világító szélességjelző.
Ezt én is tudom, de mi értelme? Ez a lényege a kérdésemnek.
Hiába magyarázod, te beszélsz rosszul, miszerint ez választható plusz. Erre írtam, hogy ott ez alaptartozék.
#16 Milyen példát szeretnél ember? Komolyan nem hiszem el hallod, azt legalább tudod, hogy a villa melyik véget kell fogni?
Sötét. Autó áll. Autó nem látszódik. S lőn egy közlekedő. Közlekedő fényszóró működ. Prizma fény visszaver. Álló autó látszik. Álló autónak nem mennek neki. Boldog mindenki.
Ennél fogyatékosabban nem lehet ezt leírni. Ha egyszerűen nem tudod megérteni a világ legalapvetőbb dolgát, akkor szerintem kezeltesd magad.
#18 Ember ezt már elugattam. Vagy lehet csak akartam...
Európai szabályok szerint az oldalsó irányjelző burkolata prizmás kell hogy legyen. Szóval látod látod, európai autókon is ott a prizma, kötelezően. Mondtam már nem egyszer, hogy a tudatlanságot ne magabiztossággal pótold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!