Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót választanátok...

Melyik autót választanátok inkább?

Figyelt kérdés

#autó #luxus #francia #kocsi #prémium #Franciaaaaaaautóóó
2023. febr. 15. 22:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%

Te, nekem is nulla a pénzügyi intelligenciám, de ilyeneket én se vennék meg. :D

Hamarabb csüccsennék én is egy GTR-be :)

2023. febr. 16. 10:15
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
Az legalább megy is és japán.
2023. febr. 16. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:
39%
Egyiket sem, 30M-ért annyi, de annyi jobb opció van... Vedd amelyik tetszik és kész (Vagyis álmodozz róla)
2023. febr. 16. 10:24
 14/16 veterán vas ***** válasza:
100%

Úgy vagyok a kérdéssel mint az #1. válaszadó, egyiket sem ismerem.

Amúgy érdekelne, hogy ennyire életszerű -napjainkban és Magyarországon- föltenni azt a kérdést, hogy kettő darab 30 millió fölötti autó közül melyiket választanám?

Talán még hozzáírhatnád, hogy csak a potenciális vásárló jelöltek válaszát várod. :D

2023. febr. 16. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt feltenni? nagyon is életszerű :D :D :D
2023. febr. 16. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
66%

Na megint itt vannak a francia ellenes, fobias idhiota gén halmazok, mint a kettes is, ugye?

A Peugeot az egyik legrégebben fennálló, legpatinásabb márka, ha hulladékokat gyartananak, már régen csődbe mentek volna.

Különb márka, mint az agyon sztárolt náci wagen. Csak ne 30 millió ért, meg ne ilyen elektromos katyvaszokat kérdező, hanem normális, alap szívó benzines 508-ast.

2023. febr. 16. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!