Szerintetek megéri 10 év körüli használt BMW-t vagy Mercedest venni? (bővebben lent)
Azt nem értem hogy ha egyesek szerint olyan jó kocsi a Suzuki akkor miért van annyi eladó belőlük és miért ilyen olcsó.
Példa: [link]
600.000ft és 2003-as évjáratú suzuki.
Szintén 2003-as Ford Focus 1 millió Ft. [link]
A ford se drága kocsi mégis drágább mint a suzuki.
Miért nincs ára a suzukinak ha annyira király autó?
Igen Kedves Kérdező!Ésszerű keretek között természetesen a régi merci elpusztithatatlan!!!Jobban is tartja az árát mint egy mai Suzuki!
Tisztelt 16:18-as!
kérdésed a következő volt mi baja mindenkinek a Suzukival?
az én kérdésem: miért mi jó benne????
Egy percig nemakarom bántani a merciket, és a bmw ket, vannak köztük igen jó darabok, nem tartozik igazán a konszern szar kategóriába mint pl vosvagen, vagy némeik "jól" sikerült opel.
Csak annyit tennék hozzá, hogy régebbi Avensist az általad kiírt ár 2/3 adából feléből is megúszhatod, ezek körülbelül 10 évesek.
Viszont 1,8 ból kaphatsz egy 2. generációs avensist is, ami már egyáltalán nemkispályás autó, és a szememben tényleg többet ér a mercinél és a bmw nél.
Főleg a megbízhatóság terén. (de a régi még elektronikát mellöző bmwk és mercik is jók, azokat továbbra se szeretném bántani)
Japán kocsik fő előnye, hogy nemcsak motorikusan elpusztíthatatlanok, hanem az elektronikájuk is hibátlan. Ellenben a németekkel.
A francia autógyártásnak nevezett tragikomédiát most nemkeverném ide.
Egy egy példa a régi és az új avensisre amit mernék javasolni:
A régebbit ismerem, ültem egyben, kényelmes erős megbízható.
Kétlem, hogy az újabbik bármiben is rosszabb lenne.
Én ültem új Avensisben és sajnos szörnyű :(
A klíma fel nem fúj semmit, a lábaimat viszont lefagyasztja, az ülései kényelmetlenek, és nagyon hangos, kopogós a futómű.
És ezekhez képest drága
Én télen ültem Avensisben, így a klímárol nemsokat mondhatok, összvissz annyit, hogy ne a lábadra fujasd, ha nem ott akarsz megfagyni.
A futómű több mint jó, de nyilván szétlehet barmolni eztis mint bármi mást. A kényelem meg ezekszerint szubjektív dolog.
A régebbi valóban jó, de én az ÚJról mondtam ezeket.
Azt próbáld ki
Sok kérdés van nyitva.Mit értesz a megbízhatóság alatt???
logikus hogy egy 5 éves autó nem futott annyit, nem volt kitéve az időjárás viszontagságainak annyi időt, talán az ára ugyan annyi, de lesz az is tíz éves és akkor az ára nagyon kevés pénz lesz.
Mit jelent a strapa szó?Ész és kímélet nélküli hajtással bármit szét lehet szabni!Bármit!Általában futómű, fék, lengéscsillapítók jönnek szóba ennyi idős korban, de sok egyéb is lehetséges, de ez is függ attól kié volt, hogyan használták, költöttek e rá, vagy csak hajtva volt.
Minden autó jó, ami alkalmas A pontból B pontra eljuttatni téged...Csak van különbség az utazás és az érzés minőségében!Egy Suzukinál strapabíróbbat nehezen találsz, de egy minden földi jóval telepakolt tízéves vassal más lesz még az életkedved is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!