Szoktál indexelni, ha senki sincs a közelben, senki sem látja?
Szóval automatikus nálad az indexelés, vagy csak akkor indexelsz, ha van kinek?
Pl. körforgalomból kihajtasz, de közel s távol nincs senki se előtted, se mögötted, stb.
"fura ívben megy körbe"
Tanulóvezetők, meg kezdők szokták betartani azt a hüle szabályt, hogy körforgalomban jobbra tartás van. Persze úgy mozog ettől, azt gondolod lehajt.
"Szoktál indexelni, ha senki sincs a közelben..."
Szoktam. Szerintem akkor kell leginkább indexelni.
Mert ha a sofőr azt gondolja, hogy senki nincs a közelében, aztán mégis van, akkor jobb, ha az idegen tudja, hogy az indexelő autó merre akar menni!
@5
Aha, aztán egy ilyen "láttam hogy ki fog kanyarodni" hölgy miatt satufékeztem a körforgó közepén fél centire az ajtajától...
Nekem nem lett volna nagy bajom, engem a motortér megvéd, viszont ha belemegyek 10-20km/h-val a kis testébe akkor nem lett volna boldog.
A rendőrség megköszönte a felvételt
"indexel aztán körbenézés nélkül sávotvált.. ilyenek ezek."
Olyan szitura gondoltam, hogy indexel valaki és letér az útról. Magyarán az út az megy tovább de én nem tovább megyek hanem átmegyek egy másik útra. Ugye a másik utat azt látom, meg azt is látom, hogy szembe jön e valaki. Akkor meg minek nézzek hátra, hogy ott jönnek e? Erre gondoltam.
Nyilván nem fog hátulról nekemjönni. Oda minek nézzek? Már visszapillantóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!