Waze vagy Google Maps? Melyik ad jobb útvonalakat a tapasztalod szerint?
Waze azóta tré amióta megvette a google, szándékosan cseszik el.
A lehető legidiótább útvonalakra akar rávezetni, nem ismeri a megyeri hidat, mert a megyeri útról szentendrére is úgy vinne el, hogy menjek be szerinte az árpád hídhoz.
Bevisz ilyen nyomorék macskaköves kis utcákba is holott a főúton lehet 800 méterrel hosszabb a táv de 10 perccel hamarabb odaérsz.
Egy dologra használom a waze-t, az user jelentések, traffi info, ilyenek.
@8
Mint látod a többi ember hozzászólásából, nem egyedi eset.
A földút ki lett kapcsolva asszonynál azóta, de akkoris.
Meg nekem nagyon zavaróan kanyarodik a kisautó rajta.
Nem akkor amikor én, hanem kb amikor befejeztem és rátértem az új útra. Többször néztem már be miatta az irányt.
Méretarányok is zavarnak. Olyan seperc alatt éri el a messze lévő utcát..
A rendes navik szépen forognak az autóval iránytű szerint. Tudják milyen gyorsan mész és azalapján állítják be a térkép méretét stb.
Az egyetlen jó funkciója hogy tudja hol nem lehet gyorshajtani, de az meg pont nemérdekel
Magyarországon Waze, rengetegen használják, ezért általában sokkal pontosabb a térképe és a forgalmi infók.
A google maps rengetegszer megszivatott már, a térképén sokszor nincs különbség a földút és az aszfalt között, megyei matricákat sem tudja.
A közhiedelemmel ellentétben nem ugyanaz a térképe, hiába vette meg google.
@19, erre dobok +1-et. A Google Maps engem a 6-7 év alatt mióta használom, párszor megszivatott már azzal hogy egyirányúba szemből akart bevinni, vagy szimplán olyan utcába vitt volna ami le volt zárva, de nem ideiglenesen hanem rendesen betonkerítéssel, gondolom már legalább hetek óta építkezés miatt.
Waze ilyet nem csinál, az csak sokszor tényleg olyan kis utcákon visz kis nyereségért, hogy szerintem nem éri meg az extra fáradságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!