Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért óriásokra gyártanak...

Miért óriásokra gyártanak cross és enduro motorokat?

Figyelt kérdés

Ezeknek a motoroknak az ülésmagasságuk közel 1 méter magas... És fontos hogy leérjen rendesen az ember lába.

Na már most ahhoz hogy egy férfinak egy méteres lába legyen, 190 centinek kell lenni.

Én 180-vagyok és nem ér le rendesen a lábam egy ilyen motorról. Miért nem átlag emberekre gyártják?

2023. febr. 13. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha te ilyenre vágysz , akkor max alacsonyítatod az ülésedet egy kárpitossal, ott nyersz pár centit. De ahogy előttem is írták, ezek terepre szánt gépek, így meg nem csinálhatnak alacsony motort. Amúgy meg sok utcai gép is hiába tűnik alacsonynak, ha közben a széles ülés miatt nem tudod annyira kinyújtani a lábad.
2023. febr. 13. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Én ismertem 165centis emberkét, aki a KTM-el simán ment. Piros lámpánál vagy járda mellé állt, vagy leugrott a motorról. Amikor zöldre váltott, újra felült. Vicces látvány volt. :)

Egyébként az ülések (vagyis amikor még enduroztam) 92-93cm körül voltak. Nekem leért a lábam a magam 179cm-ével. Vagy az egyik láb teli talppal, vagy mindkettő lábujjhegyen, de stabilan, nem csak épphogy.

2023. febr. 14. 06:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen motort vegyél

[link]

Így biztos leér a lábad és jobban is néz ki. De terepen lehet fennakad az első buckán.

2023. márc. 21. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!