Miért óriásokra gyártanak cross és enduro motorokat?
Ezeknek a motoroknak az ülésmagasságuk közel 1 méter magas... És fontos hogy leérjen rendesen az ember lába.
Na már most ahhoz hogy egy férfinak egy méteres lába legyen, 190 centinek kell lenni.
Én 180-vagyok és nem ér le rendesen a lábam egy ilyen motorról. Miért nem átlag emberekre gyártják?
Én ismertem 165centis emberkét, aki a KTM-el simán ment. Piros lámpánál vagy járda mellé állt, vagy leugrott a motorról. Amikor zöldre váltott, újra felült. Vicces látvány volt. :)
Egyébként az ülések (vagyis amikor még enduroztam) 92-93cm körül voltak. Nekem leért a lábam a magam 179cm-ével. Vagy az egyik láb teli talppal, vagy mindkettő lábujjhegyen, de stabilan, nem csak épphogy.
Szerintem ilyen motort vegyél
Így biztos leér a lábad és jobban is néz ki. De terepen lehet fennakad az első buckán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!