Hogyan találjam meg?
Figyelt kérdés
05.06.-án Szegeden jártam ahol is a délutáni órákban pár cross motoros volt a Mátyás rakparton és volt köztük egy, akit szeretnék kideríteni, hogy kicsoda. A motor rendszáma van meg, de nem jutok vele semmire, a személy leírása: magas, 19 év körüli, sötét barna haj, talán barna szem, sportos testalkat. A motor azthiszem fekete volt illetve a bukósisak narancssárga és citromsárga elölről. Ha valaki esetleg tudja, hogy deríthetném ki, hogy ki az adott személyt az nagyon meg köszönném2018. máj. 7. 16:30
1/5 akos127 válasza:
Menj le a rakpartra amikor a motorosok kint ülnek, álltálában 2 csoportban szoktak idősebbek és fiatalabbak, ismerkedj, beszélgess. Ne térj egyből a faggatásra. Csak meséld el hogy Te már láttál itt valakit is milyen szerkója volt, vagy milyen motorja.
Egyszer csak valaki csak ismerni fogja, de az is lehet oda megy.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez egy tényleg hasznos és jó ötlet,csak annyit sajnos elfelejtettem mondani,hogy nem Szegedi és nem is környéki vagyok szóval csak az internet világában tudok bízni szerintem,de azért köszönöm :D
2018. máj. 9. 16:55
3/5 anonim válasza:
Facebook-on van egy csoport "Szegeden láttalak" néven, esetleg oda írd ki :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,lehet hogy megvan az illető :)
2018. máj. 21. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!