Maxigumi-ról vélemények, tapasztalatok ?
Mivel telefonszám nincs,messengeren írtam nekik. Két napig lesz@rtak,csak az automata üzenetek jöttek,hogy munkatársuk hamarosan jelentkezik. Aztán 3. nap elküldtem a πcsába őket.
Közben több helyen olvastam,hogy átb@sszák a vevőket,régi DOTszámú gumikat küldtek. Panaszt tenni természetesen nem lehet.Amúgy Andorrába van bejelentve a cég,ez is sokat jelent....
Az oldalukon meg csak a pozitív véleményeket jelenítik meg.
KERÜLJÉTEK EL NAGY ÍVBEN !!!
Csatlakozom Peter69 véleményéhez. Csak fenntartással rendeljen tőlük bárki. Ha biztosan át tudod venni (bármikor) a szállítmányt, és csak olyan terméket ami nem lehet idősebb 1 évesnél (új széria). Ha bármiben az ügyfélszolgálatra lenne szükséged, akkor kezdődik a szívás. A Messenger üf. gyakorlatilag bot program, a munkatárs az alapján nem fog keresni. A belső üzenőrendszer egy fokkal hatékonyabb (átlag 3-4 nap válaszidő), ha tudsz angolul.
Az ajánlott szerviznek nem volt szerződése, visszaküldte az abroncsokat, az elérhetősége fals volt, szerintük a netről vadászták le valahonnan. Mivel késve reagáltak a hibajegyre, a cím módosítás nem futott át, visszavitték a gumiabroncsokat. Ezért 9000Ft/szállítmány ("szerencsére" csak 2db csomag volt a 4 gumi, nem 4...) kötbért levontak. Ezt a szerviz címére rendelésnél nem írják. Jobban átolvasva - a vevő felel a fogadásért (átvétel) akkor is, ha szervizbe rendeli... Akivel nincs is semmilyen szerződéses jogviszonya!! (kb mintha GLS pont visszaküldené a csomagod és rád terhelnék a költséget...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!