Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami tuti tippetek...

Van valami tuti tippetek hogyan tanuljam meg a kreszt?

Figyelt kérdés

Már 4x futottam neki a könyvnek de egyszerűen nem megy a fejembe semmi, van amit nem fogok fel. Esetleg valami taktika hogy meg is maradjon amit olvasok?

Nyár végén ha minden jól megy akkor elkezdem a jogsi letételét, most emellett sulizom aztán nyáron munka tehát valahogy addig sikerülnie kellene erre is tanulni.

2023. febr. 5. 08:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

#9 Jaj ne mondj ilyeneket, alig 2 napja lettem kioktatva, hogy a román rendszer sokkal jobb, mert a magyar az olyan szigorú és csak szopatják a tanulókat, bezzeg a románoknál sokkal könnyebb és teljesen alaptalanul állítom, hogy mennyire szar a közlekedési moráljuk. :D

Nem akartam már belinkelni nekik a baleseti statisztikákat, hogy az EU-ban toronymagasan a románoknál a legmagasabbak a számok, mert féltem hogy a végén infarktust kap a jogsiszerzésre alkalmatlan kicsi szíve.

2023. febr. 5. 10:13
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 nem véletlen járnak oda külföldről is jogsit szerezni, olcsóbb, egyszerűbb.

Nem is értem miért nem fix EU-s rendszer van, minden országba pont ugyan olyan lenne, annyi eltéréssel, hogy mit tudom én Franciaországba nem csuknak le azért, mert megittál egy 2%-s sört, míg itthon igen, vagy mondjuk Spanyolországba nem kötelező az elakadásjelző háromszög, tehát max ennyi diferenciával, de a közlekedési szabályok, a megszerzése stb minden azonos lenne.

2023. febr. 5. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Olvass, és memorizálj.

Ha nem ragadt meg, akkor mégegyszer olvass és memorizálj.

Nem olyan nagy dolog ez.

2023. febr. 5. 22:09
 14/16 anonim válasza:
100%

Probald meg odakepzelni magad :) csukd be a szemed, úgy könnyebb:)

Ha bele tudod élni magad a helyzetekbe, hamar rájössz, hogy teljesen érthető és logikus szabályok vannak, így hamar megérted, ezáltal megtanulod :)

Sok sikert!

Egy magyar, aki 15eve szerzett jogsit 35/N

2023. febr. 5. 23:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Volt kresz könyvem, azt olvastam. Közben töltöttem a régi tesztet meg az új fajtát. Akkor jött be amikor én csináltam. Sok tesztet csináltam, mert némelyik kérdést nem is értettem mire kérdez és hosszú maga a kérdés vagy a válasz is. Amit nem értettem vagy nem tudtam megjegyezni, kiírtam magamnak egy füzetbe aztán az oktatót is megkérdeztem róla. Útközben mindig lestem a táblákat és memorizáltam, hogy itt igy kell majd, ott úgy... Ez ezt jelenti, amaz azt... Ha valamit nem értettem férjemet kérdezgettem mert neki korán volt jogositvány, én le vagyok vagy 8 évvel maradva hozzá képest.

A kresz vizsgám hibátlan lett. Én jobban féltem a vezetéstől, azzal jobban megkínlódtam. Mert a forgalomban teljesen más a váratlan helyzetekkel meg a parkolás is úgy, hogy ne tartsam fel a forgalmat sem de hát éppen akkor tanulsz...

2023. febr. 15. 20:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Bíztató, hogy semmit nem fogsz fel a KRESZ-ből. És ettől függetlenül lesz jogsid...na, mindegy, csak engem kerülj el!
2023. aug. 10. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!