Miért ilyen jó a Tesla és miért nem veszik többen?
Anyaghasználat… itt Európában sokkal jobban raknak össze bármikyen más köpkategóriás autót. Azért a müanyag, nyekergös, zörgös összerakás egy ilyen àrù autótól abszolult no-go. Sok helyen ezt mondják. Viszont a berlini Teslagyár ezen fordít azt hiszem, mert az ott készült európai piacos Teslák valami minimális áttervezésen estek át és jobb az anyaghasználatuk is.
Amúgy sokan veszik a Tesla Model 3-at Európában, mert viszonylag gyorsan hozzá lehet jutni, nem mell rà 2 évet várni és mert szoftveresen verhetetlenül jók. Sokan szeretik a techkütyüket az autóban is és sokaknak bejön a forma, meg nem olyan drága az elektromos autók piacán. Na meg sok helyen a Tesla supercharger ingyen van, vagy kedvezményesen lehet tölteni.
(Én személy szerint sosem tudom eldönteni, hogy nekem tetszik-e vagy sem.)
Nyilván a Tesla, mint autómárka egy early bird. Vannak gyerekbetegségei, viszont olyan irányokat mutatott, amit most a többi autógyár próbâl utolérni.
A Modell 3 ellenfelek, pl a Mercedes EQC, BMW i4, vagy Audi Q3 e-tron is tudnak jo elektromos autók lenni, viszont szoftveresen egyik sem olyan menö, mint a Tesla. Hiába a sokkal jobban összerakott autó, az árnak is kéne passzolnia, illetve a vàrólistát kéne lerövidíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!