Első motornak Suzuki vstrom 650 2009?
"Most hogy nézegettem láttam hogy több is van 25kw papírokkal fojtás nélkül"
Hol látsz többet is? Mert a hahun és csak folytatlanokat láttam mikor vettem az enyémet. Egyébként természetesen lehet belőle problémád, hiszen ha kiderül, akkor olyan mintha jogsi nélkül vezetnéd, vagyis 35 ezer, mert ugyan van, csak nem az adott kategóriára. Az egész csak az intézkedő rendőrön múlik, mennyire gyanakvó, mert gyári dobbal is brutál hangja van.
Az a 35ezer lófax ahhoz képest, amibe egy okozott, vagy akár vétlenként elszenvedett baleset fog kerülni. A biztosító ugyanis nem rendőr, aki esetleg leszarja azt a pár kilowattot. A biztosító mindent meg fog tenni, hogy ne kelljen fizetnie, és a szakértőnek nagyon hamar fel fog tűnni, hogy az a jármű nem felel meg a kategóriának - ergo érvényes jogosítvány nélkül lett vezetve, ergo nem érvényes semmilyen biztosítás.
Kérdező, ha egy egyszerű, pár éves német "prémium" sofőrje nem ad neked elsőbbséget, lenullázza a motorodat, gtk-ra töri saját autóját, és nem mellesleg egy életre tolószékbe kényszerít téged, problémának számít-e, ha a biztosító azt mondja, a biztosításod nem érvényes, kifizeted a másik fél nyolcszámjegyű kárát - vagy kifizetik ők és behajtják rajtad -, a hátralévő tolószékes éveidet meg majd megoldod ahogy tudod, mert ugye balesetbiztosítás is nuku, hiszen nem tartottad be a szerződési feltételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!