Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kihúzott kulcsnál égnek a...

Kihúzott kulcsnál égnek a lámpák a műszerfalon?

Figyelt kérdés
Nem indult be a kis öreg Atrám (F-es, 1.4 benzin). Kihúztam a kulcsot és rajta maradt a gyújtás. Ugyan úgy égtek a lámpák a műszerfalon mint ha gyújtás alatt lett volna. Kontakt hiba lehet? Valakinek valamilyen ötlete esetleg?
2023. febr. 4. 09:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma. Zárat kellett cserélni, mert el volt törve a végén a nyelv. Sajnos a zárat már én törtem ketté, de szerintem azt is csak a lélek tartotta egyben. Ami érdekes, hogy mielőtt tönkre ment a zár, előtte nem működött a kormányzáram ( kb. 2 éven keresztül), és a rádió sem kapcsolt le ha kivettem a kulcsot. Most, hogy cserélve lett a zár mind a 2 funkció működik. A kormányzár is befog, valamint a rádió is kikapcsol ha kiveszem a kulcsot.
2023. febr. 25. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!