Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kihúzott kulcsnál égnek a...

Kihúzott kulcsnál égnek a lámpák a műszerfalon?

Figyelt kérdés
Nem indult be a kis öreg Atrám (F-es, 1.4 benzin). Kihúztam a kulcsot és rajta maradt a gyújtás. Ugyan úgy égtek a lámpák a műszerfalon mint ha gyújtás alatt lett volna. Kontakt hiba lehet? Valakinek valamilyen ötlete esetleg?
2023. febr. 4. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet gyújtás kapcsoló hiba
2023. febr. 4. 09:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam.
2023. febr. 4. 09:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha rendelek gyújtáskapcsolót, akkor azzal csak indítani tudom igaz? A többi zárhoz nem jó az a kulcs amit adnak hozzá, Igaz? Tehát nyitni zárni nem tudom vele, vagy igen?
2023. febr. 4. 09:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Immobilizer van benne.
2023. febr. 4. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Evidens, hogy az a kulcs csak a gyújtáskapcsolohoz lesz jó 😀

Viszont az immo chip benne van a jelenlegi kulcsban, annak elég közel kell lennie az "olvasó gyűrűhöz".

2023. febr. 4. 10:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Na most az a helyzet, hogy a gyújtáskapcsoló az teljesen kuka. Ha be dugom a kulcsot akkor hiába forgatom semmit nem csinál. Ráadásul a rugó is el van törve. Viszont van egy olyan probléma is amit nem tudok hova tenni. Ha be rakom az akkumulátort akkor egy ideig világít minden, majd mint ha kontakt hibás lenne el alszik minden. Ha a lámpákat felkapcsolom, vagy a rádiót, akkor sem csinál semmit mint ha nem lenne benne az akksi. Ennek is a kapcsolóhoz van köze? vagy ez valami más? Az akksit betettem egy másik autóba, és tökéletesen működik, tehát akkumulátor hibát ki tudom zárni. Ez vajon mitől lehet?
2023. febr. 4. 11:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha nincs benne kulcs, attól még a rádiónak szólnia kellene, legfeljebb meríti az akksit. De itt még azt sem csinálja.
2023. febr. 4. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Valószínű gyújtáskapcsoló hiba, széthullott a bele.

Vedd le az akkusarut inkább, mielőtt direktbe rakja az összes amperét az akksi a kasznival, aztán leég a fél környék.

2023. febr. 4. 13:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Aksit már ki vettem. Melóba van a kocsi úgy hogy hétfőn bemegyek reggel, aztán kiszerelem a gyújtáskapcsolót, és utána be rakom az aksit és megnézem, hogy a világító, jelzőberendezések működnek-e. Ha nem, akkor mélyebbre kell menni.
2023. febr. 4. 13:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Elmentem a telephelyre, hogy kiszedjem a zárat. Sajnos nekem nincs olyan nyílásom aminél be lehetne dugni valamit, és benyomni a rugót, hogy kipattanjon a helyéről. Gőzöm sincs hogyan szedjem ki, ráadásul 2 darabba van a zárbetét, úgyhogy most már a kormányzár is befogott. Kell egy autovillamossági szerelő.
2023. febr. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!