Mezőgazdasági gépalkatrészeket hol lehet rendelni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 21:48
1/10 A kérdező kommentje:
Vagy markolóhoz pl.
2023. febr. 3. 21:48
2/10 anonim válasza:
Google a barátod,ahogy mondani szokták 😉
3/10 A kérdező kommentje:
Jó, de hogy létezik-e egy olyan weboldal mint a unix bárdi kovácsautó, hogy rá tudok keresni cikkszámra, motor, fékrendszer stb. dolgokra.
2023. febr. 3. 21:59
4/10 anonim válasza:
Ha vetted volna a fáradtságot, akkor pl az Agrokerinek van. Egyébként meg az Unixnak meg a Bárdinak sincs fenn minden, csak a gyakran kopó fogyó dolgok, ha olyan kell ami ritka, ahhoz be kell menni a boltba és előleg letétele mellett megrendelik.
5/10 A kérdező kommentje:
Vettem a faradtsagot es irtam ki kerdest es olvastam a valaszokat. Erre van ez az oldal.
2023. febr. 4. 07:46
6/10 anonim válasza:
#5 Igen! De elárulom, hogy rajtam kívül senki nem írt a kérdésedhez ;), és mint írtam az Agrokerinek elég komoly webáruháza van, ugyanis én vettem a fáradságot és megnyitottam pár linket, amit a google talált és amit belinkeltem. Ha olyan kell ami meg nincs, akkor fel kell őket keresni, és kikeresik katalógusból.
7/10 anonim válasza:
Az Axiálnak is vannak üzletei, webshopja, itt a raktáruk bemutatója:
8/10 A kérdező kommentje:
Megy a zöldkéz, ha már így kiharcoltad magadnak.
2023. febr. 4. 09:12
9/10 anonim válasza:
Vannak webshop-ok, de általában a megfelelő forgalmazóknál direktben rendelnek az emberek értékesítőkön keresztül.
10/10 anonim válasza:
Krletagro
Axiál webshop
Linser.hu
De sok van még.
Érdrmes szétnézni előtte. Pl. Szlovák gépekhez itthon 2x drágább az alkatrész, mintha szlovákiába vennénk.
Meg ha van idő várni, néha még kúlföldről is lehet rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!