Bmw e90 vezérlés csere mennyibe kerül ha mindenből a gyári alkatrészeket veszem?
Szerintem erre a választ egy bmw csoportban megadják pontosabban, gyakran ott van a szerelő is a csoportban.
Itt maximum amit kapsz, megnéz valaki egy készletet aztán benyög egy baromságot-mindent az értékelésért-, mert miután kérdezel, hirtelenséggel mindennkinek ilyen autója lett.
Nekem 2007-es 318i-m van és pont ez jár a fejemben az utóbbi időben, csak nem gyári alkatrészekkel. Pár éve 400 ezer forintot mondtak nem gyári alkatrésszel. Ebben a munkadíj is benne volt. Na ez most már biztos több.
A másik gondolat, hogy maradjon-e egyáltalán és esetleg költsek rá 1,5-2 millió forintot (nyilván nem csak a vezérlésre, hanem mindenre, ami ekkora keretbe belefér), vagy adjam el és vegyek egy fiatalabb autót, amihez már persze némi hitel is kellene.. Nagyon szeretem a BMW-t, így nem szívesen válnék meg tőle. Ha meg ennyit költenék rá, akkor később sem.
Kedves 3-as, nyilván nincs BMW-d és nem is volt, mert abszolút nem vagy képben az árakkal.
#2-es voltam
Gyári katalógus árak:
-lánc: 39.105,-Ft
-alsó láncvezető: 27.495,-Ft
-felső láncvezető: 15.710,-Ft
-vezérműtengely lánckerék: 220.148,-Ft (2X)
-olajpumpa lánckerék: 9.828,-Ft
-láncfeszítő: 25.457,-Ft
-alsó láncvezető csavar: 3.790,-Ft (2X)
-felső láncvezető csavar: 430,-Ft
-vezérműtengely csavar: 1.558,-Ft (2X)
Ez csak maga a vezérlés, plusz tömítések plusz munkadíj plusz csapágyazás ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!