1/7 anonim válasza:
Mindenféle ellenőrzéssel egyetértek.
Sajnos nem elégségesek, és gyakran nem ott ellenőriznek,
ahol nagyon kellene.
2/7 anonim válasza:
A milyennel?
nem fogok youtubera kattintgatni a kedvedért.
3/7 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy a robogót felteszik egy hordozható dynora, aztán lemérik, hogy 50 ccm vagy 60.
2023. febr. 2. 16:40
4/7 anonim válasza:
Felesleges baszogatás. Van az embereknek elég bajuk így is.
125ccm-ig simán hagynám hogy bárki vezessen motort B kategóriával.
5/7 anonim válasza:
Nincs robogóm, de ha lenne akkor se mókolnék, vagy ha igen és lebuknék kussolnék és nem kezdenék el okoskodni.
6/7 anonim válasza:
Nem nagyon van felesleges ellenőrzés (nézd meg a civil pofátlanítást, először úgy voltam vele, spion köcsögök, aztán azt mondtam, amit azokon a vidóekon művelnek, mind megérdemli), erre különösen nagy szükség van. Mondjuk a sok motoros kategóriával sem értek egyet, csak indok a csalásra, de amennyi (nulla) követelmény van egy AM jogsihoz akár egy A1-hez képest, igenis szűrjék ki ezeket. Rendszám nélkül, smkp-ra való biztosítással vezetnek hozzáértés nélkül A1 kategóriájú járműveket.
7/7 anonim válasza:
Jelenleg 2000ccm járművet vezetek a B-s jogsimmal legálisan.
Azaz kerekenként 500ccm.
Nem mindegy hogy 2 vagy 4 kerék van alattam??? Ha kell veszek fel biztonsági övet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!