Cilike2 kérdése:
M4 pályán van sebességet mérő kamera?
Figyelt kérdés
Van állandó trafi kamera is vagy csak ami a forgalmat és a matricat nézi?2023. jan. 20. 13:38
1/7 anonim válasza:
Először is az M4 nem autópálya, hanem autóút.
Amúgy van, Budapest felé Üllőnél, utána amúgy is jön a 100-as tábla, annál a védánál szoktak lassítani az emberek. Szolnok környékén nagyon szeret egy rendőrautó is állni.
Pestről kifele jövet viszont nem rémlik, hogy lenne, talán Cegléd környékén van egy, de ebben nem vagyok biztos.
2/7 anonim válasza:
Ceglédnél van egy útdíjas kapu és ennyi.
Nincs fix sebességmérő.
#1: a Berettyóújfalu utáni szakasz autópálya.
3/7 anonim válasza:
#2 Kösz a pontosítást, addig már nem szoktam elmenni.
Azt viszont cáfolnám, hogy nincs fix sebességmérő, mint említettem, Budapest felé Üllőnél van egy kétsávos véda.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Én a nullástól alacsonyan el szoktam szállni.
Soha nem kaptam még semmit.
6/7 anonim válasza:
#4 Ezt jó tudni. Amikor először mentem az M4-en, apám a lelkemre kötötte, hogy csak Üllőig szabad száguldozni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. jan. 21. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!