Szerintetek mennyire fontos, hogy egy autós kamera a videofelvételeken rögzítse a jármű sebességét?
Visszapillantóra rögzíthető rögzítőt szeretnék vásárolni, ami rendelkezik olyan móddal, hogy ha rezgést észlel (este, éjszaka), akkor felvételt készít.
Eddig a Xiaomi 70mai Smart Dash Cam a legszimpatikusabb, de nem úgy látom, hogy tudna sebességet rögzíteni.
Úgy láttam, hogy abból a menetrögzítőből is, amit írtam, létezik GPS egységgel rendelkező modell, de a 30e forint sem kevés, ami nem is rendelkezik ezzek a funkcióval, ugyanakkor minden mást tud, amit én szeretnék.
Illetve köszönöm a válaszod!
Nekem mostanában agy app fut a telómon. Ingyen. A kép mellett a Google térképre rögzíti az útvonalat, sebességet.
Egy komolyabb fedélzeti kamera minimum 80 ezer, de ez tényleg mindent tud. Felhasználó részéről manipulálhatlan, ami egy esetleges per esetén hasznos lehet.
#3: Annak, akinek az IQ-ja nem éri legalább a 40-et, nem szeretek válaszolni, így sajnos nem, nem árulom el :(
#4: Az is egy jó trükk.
Én alapvetően egy amolyan all-on-one készüléket szeretnék vásárolni, de az ár miatt kompromisszumos lesz.
#6: Tudnál kérlek linkelni? Ha valóban lehet hozzá GPS modult csatlakoztatni, úgy egy fokkal szívesebben vásárolnám meg (majd, ha összespóroltam rá a pénzmagot) :)
#7: Ez az, ami engem is motivál.
Napi 60km-t utazok, a legkölünfélébb eseteknek vagyok tanúja, azt érzem, csak idő kérdése, hogy engem is utolérjen a baj, ebben az esetben pedig szeretném, ha a szavamon kívül is lenne valami a kezemben.
A további válaszokat szintén köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!