Némelyik autónak valóban lehet egy minimális de természetes hűtőfolyadék vesztesége?
Egy bizonyos modellnél a gyári leírásban ezt találtam:
"A rendszer hajtóeleme a hűtőfolyadék-szivattyú, melynek háza
alumíniumötvözet (AlSi9Cu3), a járókerék és a termosztát háza pedig
műanyagból készül. A járókerék ágyazása révén mindig történik egy
minimális hűtőfolyadék-szivárgás, de ennek mértéke nem haladhatja
meg a 800 mg/h értéket, ami azt jelenti, hogy 1 óra alatt kb. 1 cm
átmérőjű nyomot hagyhat a kiszivárgott hűtőfolyadék az autó alatt."
Magyarán ez azt jelenti hogy mégis lehet egy minimális de természetes hűtőfolyadék vesztesége az autónak?
Japánfanok támadnak....
A harmadik motorral negyedik váltóval de bezzeg a Suzuki örök élet plusz egy nap🤣🤣
#11 Mondjuk egy szubjektív fórumon nem is vártam mást🙃🙃🙃
Te tudom a japán örök életű de csak míg le nem kotlik, azért hemzsegnek a régi japánok az utakon😉
Hát az én környezetemben elég sok van belőlük. én is olyannal járok napira. :)
330 ezer van benne.
Nekem van egy haverom, ő egyszer azzal büszkélkedett hogy neki a KIA az a világból kimegy. Rá két hónapra reggel nem akart indulni a kocsi. Mint kiderült a cr pumpa adta meg magát, ugyanaz a CR pumpa van a japán kocsikon is mint a németeken, az ímént említett BMW N47-en cikkszámra ugyanaz a nagynyomású mint a haverom Kiáján.
Ma már nincs az hogy ez meg az a márka mit gyárt, minden márka a különböző gyártók (Bosch, Denso, Valeo, stb) alkatrészeiből legózza össze a maga modelljeit, max gyártanak hozzá saját motorblokkot.
sok japánba meg a germán dízelcsettegőket teszik.
a világ megérett a pusztulásra
4. Kizárt hogy a tömitést nem lehet megoldani.
Hő és olajálló szilikont kell rá kenni és az biztos jó, soha nem fog ott engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!