Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire éri megvenni egy...

Mennyire éri megvenni egy külföldről behozott autót ami nagyon jó állapotú és valós minden vele kapcsolatban és későbbi eladásnál mennyire lesz befolyásoló tényező,hogy külföldi?

Figyelt kérdés

2023. jan. 27. 11:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Ha jó, akkor miért ne érné meg?

Azért veszed hogy használd, így kb. mindegy, hogy honnan jött.

Ha nepperkedsz, akkor persze lesz olyan, aki ezért lemond róla.

2023. jan. 27. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Szerinted csak a magyarországon gyártott autók az eladhatók? :D :D
2023. jan. 27. 12:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A külföldi import kocsik nagyon kapósak ebben az országban, főleg a huszonéves 180ezer km-es 1.9TDI nyugdíjas német orvos extulajtól 500ezer Forintért.
2023. jan. 27. 12:21
 4/14 A kérdező kommentje:

1/

Nem akarok nepperkedni de egy ismerősöm azt mondta ha egyszer el akarom majd adni akkor az,hogy külföldi nyomot fog hagyni rajta árban is meg a külföldit jobban elítélik mint az itthon elejétől forgalomba helyezettet.

2023. jan. 27. 12:50
 5/14 A kérdező kommentje:

2/

Félre értetted én azt írtam magyarországra behozott vagyis nem itt helyezték forgalomba pl az ablakon nincs a kis tájékoztató matrica meg külföldiek a papírjai.

2023. jan. 27. 12:51
 6/14 A kérdező kommentje:

3/

Jó ezt tudom amit példának írtál kicsit irónia de én most tényleg jó autóról beszélek nem egy prémiumnak nevezett visszapörgetett fostengerről.

2023. jan. 27. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miféle tájékoztató matrica? a kilencvenes évek óta vannak itthoni forgalomban az autóim, de nincs rajtuk tájékoztató matrica :D
2023. jan. 27. 12:53
 8/14 A kérdező kommentje:

7/

Tessék erre gondoltam [link]

2023. jan. 27. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

És ez miről tájékoztat?

Ilyenem sincs :D

2023. jan. 27. 13:05
 10/14 A kérdező kommentje:

9/

2004 utáni autókra kötelező,de ugye ennek a hiányából látszik,hogy külföldről behozott a sógorom szerint meg egy külföldről behozott autónak valamennyivel olcsóbbnak kéne lennie mert a magyarok jobban szeretik ha magyarországon lett újkora óta egy autó forgalomba helyezve.Szóval sógorom szerint egy ugyan olyan autó ha nem magyar hanem behozott min egy 500EFtz os eltérésnek kéne az árban lennie,mivel nem itthon lett újkorában forgalomba helyezve és ez elméletileg érték csökkentő tulajdonság.Én amit néztem kér autó mind kettő külföldi és ugyan annyi az áruk mint egy itthoni autónak bár az itthoniak árát is kicsit sokallom a kategóriához képest de most ugye el van szállva a piac.

2023. jan. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!