Olajcsere otthon, mennyire macerás szűrőkkel, filterekkel együtt?
Kényelmes, jól megy, jól fogyaszt, a beltér meglepően tágas. Nekem ma is tetszik. Annak ellenére, hogy a formaterv már nem a legfrissebb, hiszen ezek az autók is már 2015-ben jöttek ki. A belterébe lettem szerelmes. A műszerfal nekem sokkal jobban tetszett mint más nagyobb presztízsű márkáké. Az kimondottan tetszik, hogy a központi kijelző szépen ízlésesen integrálva van, nem csak egy nagy szögletes tabletet hajigáltak oda kötelező jelleggel.
Messze nem egy prémium minőség, de akkor mikor én vettem, 2018-ban, az egyik legjobb ár-érték arányúnak tűnt.
Garanciaidő alatt elég sok nem várt műszaki probléma volt vele. Ezeket kijavították, sok gyerekbetegséget végleg kiküszöböltek, mai nekem egy fillérembe nem került. Lekopogom, mert tavaly járt le róla a garancia, azóta nem volt vele gond. Garanciaidőn túli javítások horror áron vannak. 500-600e-t simán a szervizben lehet hagyni. Én nem generálról, csak részegységek javításáról beszélünk!
Én H Astráról váltottam K-ra. Ez szubjektív, de azt valahogy jobban szerettem, kevesebb gond volt vele.
"akkor üdv az Opelos klubban :D"
Köszi. 2005 óta van Opelem. :)
De valószínű ez lesz az utolsó. Az L Astra már nagyon nem jön be. Ha most kellene autót vennem, valószínű szakítanék a márkahűséggel. De a mostani árak mellett a K-t még legalább 5 évig megtartom. Aztán majd meglátjuk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!