Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Végig mernél menni a Nordschle...

Végig mernél menni a Nordschleifén?

Figyelt kérdés

Ugye azt tartják a világ egyik, ha nem a legnehezebb versenypályájának, ahol igazán profi sofőrök és versenyzők is buktak már nagyokat.

A korából adódóan is, de a technikás vonalvezetése miatt is elég nagy misztikum lengi körül és nehéz eldönteni beszámolók alapján, hogy a mítosz valós-e vagy sem. A videókban is láthatóan komoly autókkal rendelkező sofőrök is törik rendesen az autókat, akikről azért feltételezhető, hogy jobban tudnak vezetni a nagyon átlagnál.

Te ezek fényében vállalnál rajta 2-3 kört?

Ha igen, akkor is csak nagyon nyugodt tempóban?

2023. jan. 26. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 Elnézést, ha félreértettem, csak nekem úgy tűnt, mintha ezzel a kérdéssel a szimulátorok hasznosságát kérdőjeleznéd meg. Nyilvánvalóan nem megyünk végig ezerkétszázszor versenytempóban hibátlanul, szóval a kérdésből némi lenézést olvastam ki, gondoltam arra irányul a kérdés, hogy nyilván nem vagyunk vérprofik, szóval szimulátor ide vagy oda, ugyanúgy odavágnánk mi is élőben az autót, szóval haszontalan a szimulátor.

De ha félreértettem, akkor elnézést. Ha mégsem, akkor meg adott a válaszom.

2023. jan. 27. 17:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Neeem, szó sem róla. Egyáltalán nem nézem le. Sőt, érdekel a szimulátorozás. Bár őszinte leszek, míg nem hallottam a profi versenyzőktől is egyre többet, hogy mennyire segít nekik és míg nem tudtam, hogy mennyire realisztikusak már manapság addig én is szkeptikus voltam a témával kapcsolatban.

Egyébként azért tettem fel a kérdést az imént, mert pont hogy sokba nézem a szimulátorozást és érdekelt, hogy ha valaki ott nagyon jól végigmegy a pályán, akkor az élőben mennyire tudna közel lenni.

2023. jan. 27. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:

ismerek olyat aki személyesen ment.

Elsőre óvatos kört ment, másodikra egy kétharmad durvát.

mert haza akart jönni. élmény volt neki így is.

2023. jan. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!