Végig mernél menni a Nordschleifén?
Ugye azt tartják a világ egyik, ha nem a legnehezebb versenypályájának, ahol igazán profi sofőrök és versenyzők is buktak már nagyokat.
A korából adódóan is, de a technikás vonalvezetése miatt is elég nagy misztikum lengi körül és nehéz eldönteni beszámolók alapján, hogy a mítosz valós-e vagy sem. A videókban is láthatóan komoly autókkal rendelkező sofőrök is törik rendesen az autókat, akikről azért feltételezhető, hogy jobban tudnak vezetni a nagyon átlagnál.
Te ezek fényében vállalnál rajta 2-3 kört?
Ha igen, akkor is csak nagyon nyugodt tempóban?
#10 Elnézést, ha félreértettem, csak nekem úgy tűnt, mintha ezzel a kérdéssel a szimulátorok hasznosságát kérdőjeleznéd meg. Nyilvánvalóan nem megyünk végig ezerkétszázszor versenytempóban hibátlanul, szóval a kérdésből némi lenézést olvastam ki, gondoltam arra irányul a kérdés, hogy nyilván nem vagyunk vérprofik, szóval szimulátor ide vagy oda, ugyanúgy odavágnánk mi is élőben az autót, szóval haszontalan a szimulátor.
De ha félreértettem, akkor elnézést. Ha mégsem, akkor meg adott a válaszom.
Neeem, szó sem róla. Egyáltalán nem nézem le. Sőt, érdekel a szimulátorozás. Bár őszinte leszek, míg nem hallottam a profi versenyzőktől is egyre többet, hogy mennyire segít nekik és míg nem tudtam, hogy mennyire realisztikusak már manapság addig én is szkeptikus voltam a témával kapcsolatban.
Egyébként azért tettem fel a kérdést az imént, mert pont hogy sokba nézem a szimulátorozást és érdekelt, hogy ha valaki ott nagyon jól végigmegy a pályán, akkor az élőben mennyire tudna közel lenni.
ismerek olyat aki személyesen ment.
Elsőre óvatos kört ment, másodikra egy kétharmad durvát.
mert haza akart jönni. élmény volt neki így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!