Abonyi kérdése:
Szerintetek jó ez a motor? :Qlink xf 125
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 19:42
1/10 anonim válasza:
Nem, mert egy névtelen szar.
Ezek közül válassz: Yamaha, Simson, Honda, Malaguti, Aprilia stb.
2/10 anonim válasza:
Első: Volt már Qlink motorod? Ha nem akk miért mondasz olyanról véleményt amiről fogalmad sincs h milyen? (Attól meg h a névtelen motorok sz*rok nembiztos h ez az.)
Én jobban megbíznék egy japán gépben. Vagy a Tomosnak van egy supermoto gépje.
Egy cikk róla.
3/10 anonim válasza:
szerintem az ára jó. teljesítmény 11,4LE, lehetne jobb is. a 8NM-s nyomaték se sok, de ennyiért talán megéri :) a megbízhatóságáról meg nincs elképzelésem.
4/10 A kérdező kommentje:
Szal ne vegyem meg.oké Az első válaszolónak van egy simson s51-em eredeti, nem tuningolt gépezet(enduro) vége úgy kb 75km/óra. Szerintem is jó a simson csak kezdem kinőni
2010. okt. 4. 17:48
5/10 anonim válasza:
Szia én a nyáron vettem Qlink Ras motort az neve.igaz az öcsém használja, olyan problémája van, hogy nem mér az üzemanyagméröje normálisan
6/10 A kérdező kommentje:
Csak ennyi?Az nemszámít..de azért jól megy??
2010. nov. 30. 17:38
7/10 anonim válasza:
bocsi csak most vettem észre, hogy irttál jól megy persze már van benne 2000 km körül, mostánaba ugye nem használjiuk, de néha beindititom, és egész hamar indul
8/10 anonim válasza:
szerintem vedd meg. ennyiért megéri :) valami használt YBR, vagy CBF talán jobb lenne, de nem olyan rossz az a Qlink :)
9/10 anonim válasza:
ja és annyi a probélaja, hogy nem ajánlatos vele bukni a motoral, mert a külsö borok az nagyon törékeny.... de 210 ezerért vettük nyáron, többi motor többe került
10/10 anonim válasza:
nemcsak a burok törékeny. nekem a kormány egy kisebb bukásnál is elhajlott. és a gyári gumi sem a leg ragadósabb. de a mozgékonysága, "rugalmassága" figyelemre méltó. ezen a téren komoly supermoto. egy jó tanács: az eldőlésektől és pottyanásoktól megéri óvni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!