Miért indul ilyen nehezen az autó?
Figyelt kérdés
1994-es 1.6 benzin corolla. Minél többet áll,annál nehezebben indul. Indulasnal nem füstöl,nem csinál semmit természetellenest, alapjarat egyből beall,gyönyörűen jár. De minél többet áll,annál többet kell inditozni,van hogy akár 10 másodpercet is. Én visszacsapo szelepre gondolok,hátha már nem működik rendesen és idővel visszaejti az üzemanyagot. Szikra van,levegő van,minden rendben, de mégis rohadt nehezen indul. Mi más oka lehet még, főleg üzemanyag oldalról?2023. jan. 25. 10:00
11/17 anonim válasza:
#10 azok a seatok pl. meg gondolom az egész foswágen csoport.
12/17 A kérdező kommentje:
Igen.
2023. jan. 25. 13:52
14/17 A kérdező kommentje:
Rendben.
2023. jan. 25. 14:48
15/17 anonim válasza:
1 vagyok, elvileg van egy nyomásszabályzó is az injektorhídnál, az is beragadhat. 3-5 bár között dolgozik.
Van, hogy leragad, mert kikopott a fészke.
Aztán lehet, nem is ez a hiba, hanem pl holtpont jeladó hidegen tojik jelet adni. Na ilyennel is cumiztam már.
Vagy trafó....?
Elektromos autókütyük ha már halódnak, tréfásan adják elő magukat hidegen/melegen.
16/17 anonim válasza:
3-5 bár? kocsmák közt dolgozik?
vagy nyomásra gondolsz és az viszont BAR.
17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó az önjelölt megmondo ember,aki mindenbe belekot.
Utolsó előtti:
Igen,én is gondoltam már rá,menet közben nincs baja,de elvileg okozhat ilyen problémát. És hülyén is indul,minden henger csak idobel kapcsolódik be,tehát kell pár fordulat amig mindegyik henger jár.
2023. jan. 25. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!