Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhatja a recsegéseket a...

Mi okozhatja a recsegéseket a hangszóróban? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az autómban a hangszóróim(jobb első, bal hátsó) elment néha menet közben. Cseréltem az ajtókban vezetéket, nem oldotta meg.

Most hétvégén kicseréltem az összes hangszórót(Pioneer), valamint kompletten az összes hozzátartozó vezetéket újonnan behúztam. De ugyanezt produkálja, csak recseg is, ha elmennek ugyanazok a hangszórók. Ha szól az összes, szépen szól. A fejegység egy noname, kínai valami. Gondolkoztam, hogy veszek helyette egy másik fejegységet, Pioneer márkában. Az megoldhatná a problémát? Tervben volt igazából a megvétele.

Én 100% a fejegységre tudok gondolni és nincs már másik, hogy leteszteljem. Esetleg egy négycsatornás erősítő beszerelése?

Főkérdés: Vagy van valami más, ami előtud hozni ilyenfajta recsegéseket?

Egyébként szépen szólt december végéig a rádió, utána kezdte el ezeket a jelmegszakadásokat. Akkor gondoltam a gyári vezetékre, utána a hangszórókra, majd megint a vezetékre, viszont itt az egészet újrahúztam(nem gyári).

Még mindig ugyanott vagyok, mintha ki sem cseréltem volna. Csak közben recseg is, ha elmegy valamelyik. Olyankor a Faderrel meg a Balance-vel áthúzom az egyikre, hogy ne recsegjen.

Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít!

2023. jan. 24. 15:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!