Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy kezdő motoros mivel...

Egy kezdő motoros mivel kezdjen? Robogóval vagy egy picit nagyobb 125ccm3-as motorral?

Figyelt kérdés
Igazából most kezdenék el motorozni, de nem tudom mivel kezdjem. A sebességgel nem lenne gond, mert 45 még lehet elég lenne, amit egy robogó visz, de félek attól, amit sokan is mondanak, hogy megunnám (az egész motort, nemcsak a sebességet). Viszont úgy, hogy még nem ültem sose motoron egy 125-ös még nagy lenne. Szóval mindkettőre tudok találni érveket és ellenérveket. Tudom, hogy ebbe olyan konkrétan nem lehet segíteni, mert ezt az embernek kell eldöntenie, de mégis, melyik jobb egy kezdőnek?
2010. okt. 3. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj egy simsonnal, azzal a váltásokat is tudod gyakorolni mégse 125-ös de nem is igazán robogó
2010. okt. 3. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja egy smson váltást megtanuni jó. Aztán ha azzal begyakoroltad mehet a 125ccm egyből.
2010. okt. 3. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egyből egy 125 ccm-es Cagiva Mito-n tanultam meg, eleinte persze csak nagyon lassan közlekedtem, odafigyelv mindenre, de pár hónap után, amikor már meguntam volna egy robogót nem kellett lecserélnem a motoromat, nyár végére már örültem, hogy egy erősebb motort vettem.
2010. okt. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!