Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gond az octavia...

Mi lehet a gond az octavia ajtajával?

Figyelt kérdés
Az anyósülés ajtaja ha nyitogatva/csukogatva van, akkor van hogy be akarom zárni a kocsit és leblokkolja az egszet és nem záródik be. Párszor megint ki kell nyitni és becsukni az ajtót és ha szerencsém van, akkor bezáródik. Viszont akkor is az összes ajtó záródik, a jobb első nem. Plusz ha ki van nyitva az ajtó, nem is jelzi a feldélzeti computer. Próbáltam ott az jtóba jövő kábeleket kihúzni, aztán visszadugni, de nem segített. Annyi infót kaptam még az előző tuljatól, hogy ő mielőtt eladta nekem a kocsit cserélte az ablakhúzó motrot abban az ajtóban

2023. jan. 22. 10:50
 1/2 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Vagy a zár döglődik, vagy a kábelköteg van megszakadva.

Villamossági szerelő tud segíteni mindkettőben.

2023. jan. 22. 10:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem jelzi, hogy nyitva van az ajtó, akkor ez a mikrokapcsoló szok elkopni. Ez náluk típushiba.

[link]

Ezen felül persze a kábelezést is érdemes megnézni, illetve a záron lévő panel forrsztását felfrissíteni.

2023. jan. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!