Egyszerubb markaknal (Dacia) mennyire gyakori, hogy ketes alakok mint jonnek vevojeloltek?
Eladnam az automat. 4 eves tehat nem regi es nem is gombokert arulnam.
A szeginyebb reteg kiesik, a gazdag bunozo nem ul Daciaba, talan az atverosek se egy 3millios autoval szorakoznak. Tapasztalatok?
Igen, tudom, lehet kicsit tulfelem a dolgot. Lenyegeben egy autot adtam el eletemben, azt is ismerosnek.
Szinte bármire jönnek amiben a c-type nepperek látnak potenciált. Előre rosszul vagyok tőlük minden autó eladás előtt. 5 milliós autóra simán idejönnek 3 milliózni(persze péenvé volt). De ismerősnek meg odamentek 8an hogy most ezt eladod nekem ennyiért, az egy dolog hogy nem sikerült elvenni de a szándék megvolt:)
Mindenesetre ha hallod hogy nem 100, vagy kardinális helyesírási hibákkal ír, akkor inkább mondd hogy eladtad.
Figyelj, mindig benne van sajnos hogy C-type jön, még ennél több pénzért is. Daciára kevésbé mennek mint idősebb prémiumautóra, de nem kizárt hogy lesz delikvens.
Ne legyél egyedül, hanem másik 1-2 férfi emberrel amikor jönnek megnézni, vagy ha van nagy kutyád ami idegenekkel sem viselkedik úgy mintha barátok lennének egyből, akkor villantsd meg nekik mindenképpen. Egyedül ne akarj autót eladni.
Nem lehet tudni, hogy kijön. Ha ez aggaszt, akkor vidd el inkább több kereskedőhöz, kérj ajánlatot, aztán eladod annak, aki a legtöbbet ígérte.
Lehet, hogy valamivel kevesebbet kapsz, de nem kell legalább kétes vevőkkel huzakodni.
"Online felületen hirdesd ott látod kik jelentkeznek, Marketplace pl ."
Gondolod, hogy ők ezt nem tudják, hogy így szűrik őket? Csinál egy másik profilt, feltesz egy civilizált fotót, arról kommunikál, majd megjelenik saját arccal személyesen.
Szóval ilyenkor meg kell nézni alaposan a profilt, hogy mennyire valós, hány ismerőse van, a fotóit, hogy miket írogat, stb.
Bár gyakran a helyesírásból is lejön, hogy kiféle.
Köszi az eddigi válaszokat.
Olvastam azért sztorikat bőven. Telefonban pl normális és kultúrált, aztán személyesen meg jön a 4 kancigó.
Facebookon ahogy írjátok, normál profil. Ott általában a friss meg nem nyilvános profilokkal lehet szűrni, de képesek rá, hogy megkérjenek valakit aki érdeklődik helyettük.
Vacilálgatunk még. Beszámításra nagyon alacsony árat adtak. (7 személyest veszünk).
Még agyalunk azon, hogy megtartjuk a kocsit és a mostani régi másodikat adjuk el. (az egy 15 éves fiat panda, nah arra tuti nem jön cigus..)
mindenesetre agyaltam sokat, hogy közterületen kell találkozni, akár előtte elnézünk arra, hogy kik várnak.
Sajnos nem reális, hogy minden érdeklődöhöz idecsődítek valakit magam mellé.
"Beszámításra nagyon alacsony árat adtak."
Kérdezz meg több kereskedőt úgy, hogy eladnád, nem beszámításra. A beszámításnál csak azt kérdezted meg, akitől vennéd, igaz? Kérdezz meg másokat úgy, hogy eladnád nekik, hogy azok milyen árat mondanak.
A cigányoktól nem kell félni, azoknak nem pálya a Dacia. Abban az árkategóriában, amiben árulnád, inkább a 15-20 éves lefingott nímettótókat keresik, mer' azzal lehet villantani, vasazásra meg az ennél jóval olcsóbb, bontószökevény Opeleket választják.
Úgyhogy Kolompár Romárió és népi zenekara helyett megnyered a nagytudású Kovács apukát, aki egy fokkal nem lesz jobb, sőt, a tudálékosságával (mert ő még hallotta a bortól igencsak megokosodó régi nagy szakikat arról, mi hogy volt a Zsigulival meg a Moszkviccsal, de már a YouTube-ot is ismeri és az ott hallott legnagyobb ordas baromságokat is kritika nélkül elhiszi) az agyvérzés közelébe kerget. Viszont ha nagy nehezen mégis úgy dönt, hogy kegyeskedik vala megvásárolni tőled a személygépjárművet, akkor át fogja íratni, nem hív két nap múlva, hogy tönkrement, visszaviszi, te meg adjad vissza a pízt és utána nem megy vissza hozzád a rokonság, hogy ellopja azt, amit kiszemelt, mialatt az egyikük alkudozott, vagy ha úgy alakul meg is késeljenek 2.000 Ft-ért, amiből szétcsapják az agyukat herbállal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!