Ez így szerintetek rendben lenne?
Figyelt kérdés
Sajnos padkáztam az autót, így az első gumiabroncsom oldalából egy jókora darab levált, ránézésre kuka. Viszont már 7 évesek az autón ezek a téli gumik (Continental), tehát alapból az utolsó szezont mentem volna vele.
Arra gondoltam, hogy 1 tengelyen lecserélem az első 2 abroncsot vadi új gumikra, jövőre pedig ugyanabból a típusból veszek szintén kettőt hátulra is. Nincs most 200 ezrem egyik napról a másikra, viszont f.s 20 ezer forintos Linglong gumikat sem akarok venni.
Szerintetek ez járható út?
2023. jan. 20. 18:50
1/6 anonim válasza:
Meg lehet oldani igy is a dolgot, én azt javasolnám hogy ha ezt a variációt választod, akkor az új gumikat tedd hátra, a mostani hátsókat pedig elöre, hátul az újak nem kopnak annyira, és ha meg veszed elöre is az újakat majd szinte egyforma 4 gumid lesz .
2/6 anonim válasza:
Hátra teheti az újakat jövőre is, amikor kap előre két frisset.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2023. jan. 20. 20:23
5/6 anonim válasza:
Megvan a kockázata, felborul az autó egyensúlya, mert a két tengely tapadása nagyon eltérő lesz. Emiatt szerencsésebb hátra rakni az újat, mert így irányítható marad az autó, és elöl jobban érezhető a tapadáshatár. Szerintem ne várj jövő évig a másik párral! Amint lesz rá keret, cseréld le azokat is!
6/6 A kérdező kommentje:
Na szóval, megmutattam gumisnak, nyilván mondta hogy ezzel azért ő nem közlekedne sokat.
Lecseréltem az első kettőt új gumira, jövő hónapban meg ledobom róla a hátsókat is, és akkor megoldódott a dolog. Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 21. 12:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!