Melyik a legigényesebb, mégis alacsony presztizsű autó?
@11, miért mondod. Szerintem az A4 presztízse semmivel sincs lejjebb a konkurenseknél, ahogy a 3-as BMW és a C-osztályos Merci, úgy az A4 is úgy néz ki mint "a nagyok", virít róla hogy Audi.
Kérdésre válasz:
Biztosan lesznek akik nem értenek egyet velem ebben, de én az új Peugeot 508-at egy nagyon érdekes és jó autónak tartom, a beltér dizájn elég merész és rendhagyó ami nekem tetszik, de van akinek biztosan nem fog.
Ami kiábrándítóan rossz benne, és amiben egy prémiumautó tényleg ég és föld hogy mennyivel több, az az "infotainment" rendszer, a Peugeot rendszere... nem tudok mit mondani rá, egy kalap fos. Működik, persze, tudja a fontos funkciókat csak nem logikusan és nem kellemesen. De ha ez neked annyira nem szempont, akkor érdemes megnézni.
Másik nem prémium szedán amit én szeretek és van is ilyen a családon belül, az a Mazda 6, abból is a legújabb kiadás (a korábbiak még egy alacsonyabb minőségi szinten álltak). Itt viszont a gond az, hogy ez már egy elég régi, több mint 10 éve megjelent modell, amit azóta plasztikáztak természetesen, de nagyon érik már a modellváltás, nem érződik új autónak akkor sem ha most hozod ki a szalonból. Vezetni viszont kategóriáján belül nagyon-nagyon jó.
Aztán az én személyes kedvencem az Alfa Romeo Giulia. Vezetési élmény példás, anyaghasználat és dizájn nagyon rendben van, összeszerelési minőség is szerintem megüti azt a mércét amit kell neki (és egy modern C-s Mercedesnél szerintem nem rosszabb ezen a téren, ezzel mondjuk inkább a Mercit próbálom kritizálni és nem az Alfát dícsérni), infotainment itt sem üti meg a német prémiumos szintet de az előző kettőnél számottevően jobb. Meg hát erre tényleg kétszer visszanézel miután leparkolod.
9.
Transporterben nem csak teherautó létezik :)
Kia Stinger
Kia Optima
Skoda SuperB
Új generációs Peugeot 508
Alfa Romeo Giulia
Renault Talisman
2019 körüli Volvo V60
VW Arteon
Én ezekből szemezgetnék, de szerintem egy Focus, Octavia stb. méretű értelmes felszereltségű és színű autó bőven tökéletes.
Köszönöm az ötleteket.
Az Alfa nagyon tetszik, de az talán től hivalkodó. A Peugeot nagyon jó ötlet, nem is gondoltam rá, valamint a Kiák is. A Toyota Camry-t nem ismertem, de meg fogom nézni.
"Aztán az én személyes kedvencem az Alfa Romeo Giulia. Vezetési élmény példás, anyaghasználat és dizájn nagyon rendben van, összeszerelési minőség is szerintem megüti azt a mércét amit kell neki (és egy modern C-s Mercedesnél szerintem nem rosszabb ezen a téren, ezzel mondjuk inkább a Mercit próbálom kritizálni és nem az Alfát dícsérni), infotainment itt sem üti meg a német prémiumos szintet de az előző kettőnél számottevően jobb. Meg hát erre tényleg kétszer visszanézel miután leparkolod."
Biztos nincs Mercis szinten az Alfa. Jónak lehet jó, de biztos nem Mercis szint. De annak a kocsinak nagy egyénisége van és jó is (Alfa).
@18, a "Mercis szintet" te milyen Merci alapján határozod meg? Ültél mostanában új, MBUX-es alacsonyabb kategóriás (A, B, C osztály és azok SUV megfelelői) Mercedesben?
Megelőlegezem a nemleges választ, mert ha ültél volna, tudnád, hogy a Mercedes belterek minősége ezekben a kategóriákban hatalmasat esett, és ezt nem nekem kell elhinni, hallgathatod olyan emberektől is akiknek ez a munkájuk. Ez a Merci már nem az a Merci ami 10, 20, főleg 30 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!