Szárnyfelszerelés csomagfedélre hól találok hozzá mehanikuszt?
Figyelt kérdés
Azt mondta az autószerellő hogy ő nem csinálja meg. Keressek mehanikuszt. Hónnan?#szárny #szpójler
2023. jan. 15. 12:45
1/12 anonim válasza:
Annyira vagy vicces, mint egy kancsó tej.
2/12 anonim válasza:
Megint csak nem tudok egyetérteni ITGay-jel. Én már láttam viccesebb kancsó tejet, nem is egyet.
4/12 anonim válasza:
#2 A kérdés inkább az, hogy létezik-e NEM viccesebb kancsó tej.
5/12 anonim válasza:
#4, minden bizonnyal létezik, de meggyőződésem, hogy a kancsó tejek túlnyomó többsége viccesebb.
Ergo nem felel meg a valóságnak ITGay azon állítása, miszerint a kérdező annyira vicces, mint egy kancsó tej.
Helyesen úgy hangzana, hogy a kérdező még annyira sem vicces, mint egy kancsó tej.
6/12 anonim válasza:
A lúzerek mindenütt ott vannak.
8/12 anonim válasza:
#2 bár azt nem tudom, hogy hány kancsó tejjel hasonlítottad össze, hogy reprezentatív legyen a kutatásod, erről van valami statisztika amit elénk tárhatnál?
9/12 anonim válasza:
Sajnos(?) üzleti titoknak számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!