Normális az ha új fékpofák csere után nehezebben fog a fék?
Általában normális, idővel jobb lesz.
Lehet attól is hogy zsír/olaj ment a betétekre. A tárcsákra ránézhetsz neme égtek meg ilyen probléma miatt.
Betétek között is van különbség. Egy hosszabb életre tervezett általában keményebb és így kevésbé fog valamivel.
Ha a fék kar/pedál nem rugózik jobban mint előtte akkor biztos nincs baj a hidraulikával.
Érdekes, nálam azonnal brutál jól fogott a fék....
Igaz én elől-hátul cseréltem mert sikerült megégetni a jobb elsőt elég durván és kuka lett. Tárcsa maradt a régi.
Ferodot vettem, első nagyobb fékpróbánál ki akartam fejelni a szélvédőt.
#16 Azért ez a kis apróságot nem ártott volna a legelején közölni nem ? Bár ott már gyanús volt, mikor fékkatr írtál, bár hátsóféknél mondjuk nem fékkar van hanem fékpedál ;)
Amúgy meg ha nem takarítottad el rendesen a féknyerget, és a dugattyút, dugattyúkat, akkor továbbra sem lesz jó. Nekem is fel kellett újítani, mert ahogy vissza lettek nyomva a dugattyúk, az egyik meg is szorult.
Javaslom megnézni a videót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!