Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 245/40 r19, milyen 4 évszakos...

245/40 r19, milyen 4 évszakos gumit ajánlanátok? Ami megfizethető is. Sajnos, akitől vettem az autót ilyen batár 19es gumikat rakott alá..

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Hankook Kinergy 4S2 és Vredestein Quatrac is ajánlható.

Ha nem akarsz sokat költeni, vehetsz kisebb felniket, arra olcsóbb a gumi. A 19-es felnit pedig el tudod adni. Valószínűleg többet kapsz érte, mint amennyiért a kisebbet veszed. Persze ez márka, típus es állapot függő.

2023. jan. 13. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:

#2 Értelmetlen válasz? A kérdés alapján egyértelmű, hogy neked nem tetszik ez a méret. Ha nem tetszik a méret, akkor cseréld át más méretre, például gyárira.

Már ne haragudj, de ha úgy igazán belegondolsz, az enyém volt az egyetlen értelmes válasz, mert csak én mondtam ki azt, amire valóban kíváncsi voltál, míg mások csak ajánlgatnak ezt-azt abban a kategóriában, ami neked nem is tetszik.

De azért köszönöm a lepontozást és a lehurrogást. Legközelebb ne tegyél fel rossz kérdést és akkor nem kapsz majd tőlem rossz választ.

2023. jan. 14. 06:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért nem cserélem, mert nincs kedvem ígérgetőket várni hogy elvigyék. Ahogy ahhoz sincs kedvem hogy használtat keresgélni és járkálni utána 😁
2023. jan. 14. 15:35
 14/14 A kérdező kommentje:

245/40 r19, milyen 4 évszakos gumit ajánlanátok? Ami megfizethető is.

Ez a kérdésem.

A többi meg panasz volt.

De ettől közel sem értelmetlen.

A kérdésre egy személy válaszolt, sőt, még többször is. Köszönöm neki!

Nem a kérdésbe kellene belekötni, nem erről szól az oldal. Ha valamivel nem értesz egyet/nem tetszik és nem akarsz válaszolni, akkor lehet tovább lapozni!

2023. jan. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!