Eger macska kérdése:
Le merül az 1 eves akkumlátorom ez miért van?
Figyelt kérdés
Motorcsere volt egy golf 3 tdi ben és én ki vettem az aksit a ventóbol es beleraktam a golfban ügye motorcsere után nehezen indul és le merült az akksim de feltoltottem de utana megint le merült miért van ez?2023. jan. 13. 09:23
2/3 anonim válasza:
Rossz az akku / valami leszívja / a generátor nem tölti.
3/3 anonim válasza:
2-es jól írja, akármi lehet. Vagy az akku hibás lett, lehet hogy jó volt 2 napja, most meg nem. Az is lehet hogy egy fogyasztó leszívja és ha töltés után is nehezen indult akkor nyilván az a fogyasztó igen csak terheli és kevés áram jut az önindítóba. Generátor sem biztos hogy jól tölti fel. Én még gyanakszom arra is hogy valamiért szorul az indítómotor és sokkal több áramot kell felvegyen az indításhoz és ezért kínlódik és ez piszokul le is tudja ám szívni az akkut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!