Milyen autót vegyek 3 millióból?
Lecserélném a régi 4-es golfomat, már csak a baj van vele. Felnéztem hahura de eléggé elszomorított a helyzet hogy manapság 3-ért alig kapni valami értelmes autót pláne nem 5 év körülit.
Eléggé elszálltak az árak szóval ebből már max 10 éves kis női autókat lehet venni?
Kb ugyanekkora Golf méretűt szeretnék, benzinest, főleg városban használnám.
1.4 tsi-ről mit gondoltok? 6-os golfok mennyire jók?
"3-3,5 millió forintért a kockázatkerülők vehetnek egy nagyon kevés kiadást tartogató Suzuki Balenót, az autózásban elsősorban örömöket és élményeket keresők pedig ugyanezt a pénzt egy első generációs Audi A5-re is áldozhatják. Lássuk, mi várhat rájuk!
"
Ne első generációs 1.4 160le TSI-t vegyél és jó lesz.
Egyébként, ha már Golf VI, Scirocco?
#2 Az 5-ös
#3 Tetszik az az autó, de kicsit félek a Fordtól, hallottam róluk jót/rosszat is
#7 scirocco-ból kevés van és kicsit 3 felett mennek a jobbak arra még gyűjtögetni kéne vagy egy kis hitel
Lehet hogy a hitel se lenne hülyeség mert nem nagyon veszitik az ertekuket az autok mostanaban, sot egyre dragabbak
#8: Hát ha opció lehet, akkor szerintem ülj bele egybe, próbáld ki. Technika ugyanaz, mint a Golf, így fenntartani sem drágább érdemben, de teljesen más feeling
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!