Miért vannak, akik céges autóval is szabálytalankodnak?
Ezzel csak az éhbérért dolgozó utolsó kormánytekergetőkkel tudsz kicseszni. Akik valószínűleg pont azért vezetnek állat módra, mert a főnökség széthajtja őket.
Egy magasabb beosztású vagy csókos kollégával nem fognak semmit csinálni, a titkárnővel röhögcsélnek majd egyet a leveleden.
Most nem azért mondom, de céges kocsival lehet csak igazán szabálytalankodni. Főleg hogy az esetek nagy részében a sofőrnek nem jár a büntetőpont, max fizetnie kell a bírságokat.
Amúgy érdekes dolgok ezek. Én kezeltem egy időben a cégünk FB profilját, hát kaptam érdekes videókat "így vezet a kolléga" címmel. De a központi számunkra is rendszeresen betelefonáltak, hogy az XYZ-123 rendszámú kollégával tudassuk már, hogy nem a balra kanyarodó sávból kellene minden előrejelzés nélkül jobbra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!