Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel vagy benzin?

Dízel vagy benzin?

Figyelt kérdés
Tudom sokszor volt már ez a kérdés. Engem inkább más téren érdekel viszont. Az utazásom évi 12-15 ezer km. Havonta 120 km-es táv autópályán 4x, a többi város, de van hogy sokszor nem városozok, tehát inkább pálya. Hallottam, hogy van olyan dízel pl 2.2.ctdi Honda, vagy 1.6 Hdi, Crdi motorok amik városban is bírják, ha autópályán mindig meg van hajtva tisztességesen. Ez így jobban megérné, vagy maradjak egy benzines mellett(de abból minimum 1.8, 2.0 szeretnék), üzemanyag ár, és a kötelező javításokat figyelembe véve.

2023. jan. 7. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen jó erre a dízel, nem kell Honda specifikusan gondolkozni, ezt bármilyen dízel elbírja gond nélkül
2023. jan. 8. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Ha taposod neki, akkor talán inkább 2.0 dízel kéne.

Turbo benzinből a VW 1.4 TSI EA211 szériája egy ajánlott motor. Ezek 2012-13-tól futnak. De taposva szerintem jobban elszáll a fogyasztásuk, mint egy dízelnek.

2023. jan. 8. 09:57
 13/13 anonim válasza:
Benini benzin, te barom!
2023. márc. 1. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!