Az baj ha szorúlnak a a dugattyun a gyürűk?
Figyelt kérdés
Van egy 50-es Piaggiom SI,el vannak benne tőrve a gyürűk a dugattyun és akarok venni,van többféle méretben 38,2 - 39 - 40 - mm eres méretben is.
Tudom a legjobb az lenne ha sublerrel lemérnőm csak nincs nekem és akitől kértem azon meg nem látszott a rozsdátol...Egyik ismerősöm azt mondta inkáb vegyek kicsivel szűkebbet mint hogy aztan kotyogjon a dugyattyun és csessze re rola...Milyen gyürűt vegyek? Előre is köszi a választ!
2023. jan. 7. 20:47
1/4 anonim válasza:
Dugattyúban nincs benne valahol az átmérője?
2/4 anonim válasza:
Ne hallgass az ismerősödre, ez nem így működik. Ha nem tudod megmérni, vagy megméretni valakivel, akkor inkább vegyél egy tolómérőt. Egy sima (nem digitális/órás) 2-3 ezres körül van. Persze nem egy mitutoyo, de otthoni használatra tökéletes.
3/4 anonim válasza:
Abból a 3 méretből egy mezei tolómérővel is meg lehet határozni hogy a tieden mekkora a furat. És ugye ahhoz való gyűrű kell.
4/4 veterán vas válasza:
Legolcsóbb megoldás, ha zsebrevágod a dugattyút és elballagsz vele a boltba: "ehhez a dugóhoz kérek gyűrűket".
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!