Honnam tudom meg hogy egy adott autó mennyit pörög autópálya tempónál?
2011 Citroen c5 2.0 hdi 136 lovas valtozat.
Videót talaltam a 140 lovasrol, de ahogy láttam több váltóval van szerelve
igazából mindegy is milyen váltóval van szerelve, a legnagyobb fokozat biztos, hogy kb ugyanaz a 136 és 140 lovasnál, max minimális eltérés lehet.
Amúgy a technikai specifikációkban általában le vannak írva a váltóáttételek, a végáttétel, és a kerékméret, amiből vissza tudod pontosan számolni
Kipróbálod.
Nem kell feltétlenül autópálya-tempót menned ha nincs a közelben. Felváltasz a legmagasabb fokozatba 90-nél. Innentől egyenes arányosság.
Azt én se értem, hogy ez miért szempont egy autó vásárlásakor. Az enyém pl 2300-at. De ha 2400 lett volna, akkor is megveszem. Egyébként nekem is csak vásárlás után derült ki a pontos adat. Előtte nem is érdekelt.
De valójában mindegy. De annyit pörögsz ezen a C5-ön, hogy biztos találsz valamit, ami miatt majd lebeszéled magad róla.
De ha nagyon akarod, számold ki. Némi kutatómunkával biztos fel lehet túrni az áttételeket a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!